Brass Finger Cymbals Zill belly dancing, stage performance Lowest Price

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$7,50 - $9,00 / Takımları | 50 Takımları (Min. Sipariş)
Boyut:
Tek boyut
Renk:
gold / silver
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün türü:
Sahne ve dans giysisi
Kullanımı:
Performans, Dans sahne performansı
Kaynağı türü:
Stoktaki ürünler
Mevcut Miktarı:
1000 adet
Performans giyim:
Oryantal dans
Cinsiyet:
Üniseks
Yaş grubu:
Yetişkinler
Tarz:
Parmak Cymals/Zills
Menşe Yeri:
Delhi, India
Marka adı:
Darbe
Model Numarası:
1010101
Mevcut miktar:
1000 adet
Renkli:
Altın/gümüş
Boyutu:
Bir boyut
Adı:
Balo salonu dans elbise
Malzeme:
Pirinç
Ürün adı:
Parmak Cymals/Zills
Tipi:
Dancewear
Özelliği:
Çevre dostu
MOQ:
1 adet
Ödeme:
Paypal/WU/banka
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Paket: iç paket (1 adet/pp torba) dış paket :( karton, karton boyutu ürünlerin miktarına bağlıdır, veya gereği olarak
Nakliye yolu: deniz yoluyla, uluslararası ekspres, hava yoluyla, müşteri tayin nakliye acentesi kabul edebilir.
Liman
delhi
Tedarik Süresi: :
3-4 days
Ürün açıklaması

Yüksek kaliteli enstrüman oryantal dans parmak ziller/Zills

Bu parmak zilleri/Zills kıyafete güzel bir dokunuş ekleyebilir ve ayrıca müzik ile uyumlu güzel bir ses ekleyebilir. Oryantal dans, sahne performansı, Sufi müziğinde veya sadece eğlence için kullanılabilir. Elastik parmak döngüler ile, giymek için rahat. Mükemmel boyut ve hafiflik, hoş yüzey, cildinize zarar vermez.


Parmak zilleri yüksek kalite, uygun fiyat, dayanıklı, güzel yüzey, satışı itmek çok kolay.


1 set = 4 adet veya 2 çift

Ürün tipi:
Göbek dansı parmak zilleri/Zills
Malzeme
Pirinç
Renk
Altın/gümüş
Ses
Müzik ile uyumlu güzel ching ses
Boyutu
5.5 cm çapı
Durumda
100% marka yeni
1 Set
4 veya 2 çift
Zanaat
El yapımı
Ağırlık
35g parça
Kullanımları
Dans aksesuarları
Nakliye
DHL, EMS, FEDEX, UPS vb.
Ödeme
Paypal, T/T, Western Union kabul ediyoruz
Şirket profili

IMPACT CORPORATION, iyi fiyatlı giyim ve aksesuar ihtiyacını karşılamak için 1985 yılında kuruldu. Müşterinin olağanüstü hizmet ve para için değer sunma etkisi şirket taahhüdü bize son 25 yılda devam eden iş kazandı. Çalışanlarımızın uzun süredir devam eden ilişkiler kurmaya bağlılığı.

Yılda. Yurtdışı ofisleri kurmuştur ve bugün IMPACT CORPORATION, en son küresel modaya dayalı olarak, hindistan, çin, Hong Kong ve U.K. 'da ofisleri vardır.

IMPACT CORPORATION en iyi teslim inanıyor ve kumaş, dikiş, düğme ve astar kalitesi açısından herhangi bir uzlaşma yapmıyor.

Bu yüzden devam edin ve yeni bloglarımıza bir göz atın, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli ürünlerimiz var. Seçiminizi yaptıktan sonra İletişim bilgileri sayfasına tıklayın. Ve dost ekibimiz biriyle konuşmak için çekinmeyin.

Anahtar faktörler

Zamanında teslimat
Özelleştirme tesis
Istemci-merkezli yaklaşım
Etik iş ilişkilerinde
Rekabetçi fiyat yapısı
Sıkı kalite standartları
Son derece deneyimli profesyoneller

Ambalaj ve teslimat

Paketi: Iç paket (1 parça/pp torba) dış paket :( karton, karton boyutu ürünlerin miktarına bağlıdır, veya gereği olarak
Nakliye yolu
: Deniz yoluyla, uluslararası ekspres, hava yoluyla, müşteri nakliye ajan atama kabul edebilir.

Sss

Soru 1: neden etkiyi seçmeliyim
Cevap: seçtiğiniz sebep --

1: farklı stilleri mevcuttur
2: yüksek kaliteli kumaş kullanılan
3: örnek ve küçük miktar sipariş mevcuttur
4: kalite güvence hizmeti
5: doğrudan fabrika fiyatı
6: müşterinin etiketi ve etiketi mevcuttur (MOQ 500 adet)


Soru 2: renkleri karıştırabilir miyim
Cevap: evet, renkler karışık olabilir.

Soru 3: size nasıl ulaşabilirim?
Cevap: sizin için yapabileceğimiz bir şey varsa, lütfen mobil/e-posta/whatsapp/

Soru 4: İndirim alabilir miyim?
Cevap: evet, düzenli müşteri ve büyük sipariş makul bir indirim alabilirsiniz.

Soru 5: ürünlerin üzerine kendi logomuzu koyabilir misiniz?
Cevap: evet, müşterinin logosu bakım etiketi, dokuma etiket ve giysi etiketi (moq 500) üzerine basılabilir

Soru 6: numune veriyor musunuz? Ücretli mi ücretsiz mi?
Cevap: evet, biz örnek sunabilir, ama ücretsiz değil ve navlun maliyeti ödemek zorundadır.

Soru 7: web sitenizde olmayan bir ürün isteyebilir miyim?
Cevap: evet, ne aradığınızı bize bildirin ve size ulaşacağız. Binlerce maddeye erişimimiz var.

Soru 8: ödeme yaptıktan sonra siparişimi gönderecek misiniz?
Cevap: her şeyden önce, ödemeyi aldıktan sonra siparişi göndermediysek, alibaba'ya şikayette bulunabilir, alibaba sizin için karar verecektir. Daha sonra, ALIBABA altın tedarikçisi, hiçbir kötü geri bildirim veya şikayet görebilirsiniz, biz güvenilir ve güvenilir üreticisi.

Ödeme koşulları

Stokta olanlar için, 100% ödeme sevkiyat öncesi alınmalıdır.

Stok-out öğeler veya tasarım için, üretim öncesi % 30% mevduat ve teslimattan önce % 70% dengesi.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.