Bosideng Fabrika erkekler için OEM Ucuz Aşağı Yelek Son Yelek Tasarımı Erkek Ultralight Yelek Kapitone Aşağı Yelek

Geri Bildirim Derecelendirmesi
  • 300-499 Adet
    $24,01
  • 500-999 Adet
    $22,97
  • 1000-1999 Adet
    $21,92
  • >=2000 Adet
    $20,88
Boyut:
xs S M L XL 2 XL 3 XL 4 XL 5 XL
Renk:
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
70 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 300 Adet )
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 300 Adet )
Örnekler - $41,76 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Kaynağı türü:
OEM hizmeti
Menşe Yeri:
Jiangsu, China (Mainland)
Marka adı:
Özelleştirilmiş/Allnice
Model Numarası:
JSAN18-137
Kumaş türü:
% 100% Polyester 75D bellek kumaşı
Özellik:
Çevre dostu, Nefes, Artı boyutu, Rüzgar geçirmez, Su geçirmez
Kumaş malzemesi:
%100 polyester
Sezon:
Kış
Kullanımı:
Dış giyim
Giyim uzunluğu:
Düzenli
Kapatma türü:
Fermuar
Desen türü:
Katı
Yaka:
O yaka
Tarz:
Rahat
Süsleme:
Hiçbiri
Dolgu Malzemesi:
Aşağı Tüy
Stil:
Moda
Logo:
Özel logo Baskı

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
30X25X2 cm
Tek brüt ağırlık:
0.3 kg
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 300 >300
Tahmini Süre (gün) 70 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
Tasarım:
Erkekler, büyük erkek
Mevsim:
Ilkbahar, sonbahar ve kış
Kabuk:
% 100% Polyester 75D bellek kumaşı
Astar:
% 100% Polyester 310 T tafta baskı kumaş ve % 100% Polyester örgü kumaş
Dolgu:
% 80% ördek aşağı % 20% tüy, premium kaz aşağı veya ördek aşağı, ya da sahte aşağı.
Özellik:
5 # bobin fermuar ile ön kapatma
3 # bobin fermuarlı alt cepler
Iç cep
Bungee kordon hem
Ambalaj:
Bir çoklu torbada tek parça, bir ihracat kartonunda yirmi adet.
Karton boyutu:
60 cm * 40 cm * 38 cm veya özelleştirilmiş.
Servis tipi:
Hem OEM hem de ODM kabul edilebilir.
MOQ:
Stok tasarım için 1 parça, OEM ve ODM hizmeti için 300 adet.
Örnekleme süresi:
Genellikle 5-7 iş günü.
Üretim Teslim süresi:
30 ~ 70 gün.
Ilgili Ürünler
Şirket Profili

CAD

CAD

Dikiş


Dikiş


Son


Son


JIangsu Allnice İthalat ve İhracat CO., Ltd
Jiangsu Allnice Ithalat ve IhracatA. ş., Ltd, loŞangay'dan sadece 90 KM uzaklıkta bulunan Changshu city Jiangsu eyaletinde kuruldu. Giyim işleme ve ticaret resou entegre bir görünüm ileRces özellikle Bosideng grubu, dünyaca ünlü markaya hizmet etme görevini üstleniyoruz.

Bosideng uluslararası Holding grubu, Bosideng co, ltd yani beş üretim üssü yanı sıra bizim stratejik ortağımızdır. jiangsu Bosideng, Jiangsu kar uçan, Gaoyou Bosideng, Shandong bobo ve Jiangsu Sihong Bosideng, fazla 16,000 çalışanı ve gelişmiş CAD/CAM kesiciler, dikiş mühür makineleri ile 259 üretim hatları sahip, Abd, japonya ve almanya'dan ithal edilen özel dikiş makineleri vb. Ve toplam üretim kapasitesi yılda 1.3 milyon adete kadar giysidir. Bir dizi uluslararası ana müşteri bitki denetimini geçen çok sayıda profesyonel giysi üretim üssü oluşturdular. Birçok verimli ve nitelikli örnek yapım merkezi ile, güçlü teknik gücü ve mükemmel yönetim sistemine sahibiz. Geçtiğimiz sertifikalar: ISO9001: 2000, ISO14001 ve SA8000. Bizim kumaşlar ve düzeltir muayene merkezi varCNACR tarafından onaylanmıştır. Ürün kalitemiz yurtiçi ileri seviyeye ulaştı ve iyi bir ün kazandıkTüm dünyada. Firmamızın ana ürünleri plaj pantolonları, gömlek, rahat pantolon, kot pantolon, aşağı giysi, ceket, kayak ceket, rahat ceket vb.

Sergi

Biz katılmak iN exhiBir yıl 2-3 kez teklif. Sergide ürünlerimizi görmek hoş geldiniz.

Bizim Avantajları

Giyim 10 yıllık deneyim

Kalite garantisi


24 saat hizmet


Sertifikaları
SSS

Q1: If qCeket miktarı çok küçük, renk başına stil başına 10-50 adet gibi, kabul edebilir miyiz?
Cevap: evet, yapabiliriz, eğer siparişiniz için yeterli stok kumaş ve düzeltir varsa. Ancak fiyat 20% ila 50% arasında yükseltilecektir.

Q2: gösteren oda bizim örnekleri nasıl satın alınır?
Cevap: yeni müşteriler için, numunelerin maliyetini ödemelisiniz; düzenli müşteriler için, örneklerimizi ücretsiz alabilirsiniz. (Not: örnekler mevcutsa.)

Q3: bizden örnekleri ne kadar alacaksınız?
Cevap: yeni müşteriler için, numunelerin maliyetini ödedikten sonra, 7-14days bizim örnekleri alacaksınız; düzenli müşteriler için, talimatınızı okuduktan sonra, 7-14days örnekleri alabilirsiniz.

Q4
: Mevcut kurye servisi nedir?
Cevap: onlar UPS, FEDEX, DHL, TNT, EMS (ekspres posta servisi).

Q5: numunelerin maliyeti nasıl ödenir?
Cevap: Western Union, T/T, Paypal kullanabilirsiniz. ... Vb.

Q6: ceket açıklayan web sitesi ile tutarlı değilse, nasıl çözülür?
Cevap: ürünler kusurlu veya satıcının açıklayan kelimeleri ile farklı ise, endişelenmeyin, biz gümrük 'değişimi kabul edecek, koşulsuz iade. bizim özel sadece products memnun değil, aynı zamanda hizmet ile içerik olduğuna inanıyoruz!


Q7: kalite kontrol hakkında ne?

Cevap: personelimiz yüksek eğitimli ve kaliteyi garanti etmek için kendi QC departmanımız var.

Q8: biz ziyaret sizin fabrika?

Cevap: biz sıcak her zaman fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz. Shanghai havaalanına vardığınızda, lütfen bize bildirin ve sizi alabiliriz.

Bize ulaşın
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.