notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

En Iyi Satış DC 12 V 160 W PICO PSU 24Pin MINI ITX atx güç kaynağı Modülü Adaptörü

  • 10-49 Adet
    $12,80
  • 50-99 Adet
    $11,00
  • >=100 Adet
    $10,00
Model Numarası:
DC-ATX 160 W
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
5 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü , Sunucu, Bilgisayar için
Güç değeri:
150W - 250W
Arayüz türü:
24 pin
Marka adı:
DC-ATX-160W Güç Modülü
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Ürün Adı:
DC-ATX-160W DC 12 V ATX ATX anahtarı Pico PSU
Model No.:
DC-ATX-160W
Çıkış gücü:
160 w
Boyutu:
5.5*3.5 cm
Stok Durumu:
Evet
Giriş Gerilimi:
12 V
Durum:
Marka Yeni
Anahtar kelime:
Pico pus
Garanti:
6 ay

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
5X3.5X1 cm
Tek brüt ağırlık:
0.100 kg
Paket Türü:
Standart
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 2000 >2000
Tahmini Süre (gün) 5 Belirlenecek

En iyi satış DC 12 V 160 W PICO PSU PSU MINI ITX atx güç kaynağı modülü adaptörü

Özellikler:

Ürün adı: DC-ATX-160W DC 12 V ATX ATX anahtarı Pico PSU

Boyutlar: 5.5 × 3.5 × 1 cm

QC: 100% yepyeni

Ambalaj: 1x DC-ATX-160W güç modülü 

Giriş voltajı: + 12 V/DC (11.4 V-12.6 V).
Giriş akımı: maks. 17A.
Çıkış gücü: 160 W.
Güç verimliliği:> = 92%.

Zorlu şartlarda kullanılmak üzere ideal olan endüstriyel katı capacitor satörü kabul edin.
Yüksek ısı standı özelliği ile yüksek performans, daha güvenilir.
% 100% sessiz çalışma için fan olmadan.
Mini-itx ve 1U kasa için özel kompakt tasarım.
Modüller 160 w'ye ulaşabilir ve 12V-12.5A 'ye ulaşan güç adaptörüne eşlik etmelidir.

Detaylı Resimleri

 

Hizmetlerimiz 

1. herhangi bir enquriy 24 ay ile cevap verilecektir.

2.Tüm öğeler kesinlikle % 100% tam test edilecek ve katı paket ile sevk edilecektir.

3. biz her öğe için 3 ~ 6 ay garanti var, farklı öğe bağlıdır.

4. herhangi bir sorun olduğunda mükemmel satış sonrası hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız. 

5. biz AIVILAND gelen tüm parçaları uluslararası ünlü üretim ve 100% hiçbir sahte emtia orijinal olduğunu söz veriyorum.

Şirket Bilgileri

 

Sık Sorulan Soru

1. kalite seviyesi nedir?

ANS: A sınıfı ile yüksek kalite

2. kalite kontrol hakkında nasıl?

ANS: herhangi bir fiziksel hasar ve çizikten kaçınmak için yüzeyi kontrol etmek. Herhangi bir ölü piksel, toz veya leke olup olmadığını görmek için LCD ekran ve sayısallaştırıcı ve kamera kesinlikle farklı resimler altında test.

3. adedi nedir?

ANS: normalde MOQ olarak düzenli siparişler için öğe başına 10 adet, toplu sipariş önce örnek sipariş kabul edilebilir.

4. ödeme süresi nedir?

ANS: Paypal, T/T, para Gram, Western Union ve vb mevcuttur.

5. sevkiyat yöntemi nedir?

ANS: DHL, UPS, FEDEX, TNT, Airmail, Epack vb.

6. mal aldığımda ne yapmalıyım?

ANS: Pls aldığınız zaman malları kontrol edin ve test edin ve hepsinin iyi bir işlev olduğundan emin olun.

7. kusurlu mal alırsam ne yapabilirim?

ANS: lütfen en kısa zamanda bizimle iletişime geçin ve videoları veya resimleri gönderin. Bizim hatamız varsa, geri ödeyeceğiz veya bir sonraki siparişlerinizde değiştirmeyi göndereceğiz.

Aşağıdaki koşullar için garanti yoktur:

Insan yapımı hasar

Damga veya etiket kayıp veya hasarlı

Mal kullanılır

8. arızalı mallar için nakliye ücretini kim ödeyecek?

ANS: müşteri iade nakliye maliyeti ödeyecek, ve biz yedek parça göndermek için nakliye ücreti ödeyecek.

9. ana işiniz nedir?

ANS: Aiviland Laptop lCD led ekran, LCD led montaj, adaptör, klavye ve vb laptop yedek yedek parça toptan güvenilir ve profesyonel bir tedarikçisi konumundadır.

 

Bize ulaşın:

Attn: Christina Gao

E-posta: Christina (at) lcdscreenscreenly.com; Christinagao. tensenodd (at) gmail.com

Skype: Christinagao. tensenodd (at) gmail.com

Whatsapp/WeChat: + 8615889650932

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.