notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

En popüler hızlı şarj 5 v 2.4a evrensel araba şarjı cep telefonu için

  • 3-499 Adet
    $6,60
  • 500-2999 Adet
    $6,50
  • 3000-4999 Adet
    $6,30
  • >=5000 Adet
    $6,20
Renk:
$
- +
mevcut
$
- +
mevcut
$
- +
mevcut
All 4 Options
Örnekler:
$6,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
15 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
?zel logo (Min. Sipariş: 1000 Adet)
?zel ambalaj (Min. Sipariş: 2000 Adet)

Daha Fazla

Grafik ?zelle?tirme (Min. Sipariş: 2000 Adet) Daha Az
Örnekler - $6,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Garanti:
12 Months
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Otravel
Model Numarası:
SL-601
Product name:
universal car charger for mobile phone
Output:
5V 2.4A
Color:
white,black and customized color
Input:
100-250V,50-60Hz
Application:
Mobile Phone Tablet MP3 GPS
Certificate:
CE FCC ROHS
Material:
ABS+PC
USB port:
Dual / 2 Usb Port
Type:
electric car charger
plugs:
EU/US/UK/AUS

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
6X6X6 cm
Tek brüt ağırlık:
0.100 kg
Paket Türü:
1. standart renk kutusu 2. özelleştirilmiş ambalaj kutusu
Örnek Resim:
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 1000 1001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 15 20 Belirlenecek
Video Açıklaması
Ürün açıklaması

 

Çift usb araba şarjı detayları:

 

1. 2 USB çıkışı 5V 2.4A ile.

                                                         

2. Arabada aynı anda 2 cihaz şarj edebilirsiniz.

 

3. Evrensel çift USB araba şarjı, dünyada çeşitli tip arabalar kullanılabilir.

                                  

5. Ab abd İngiltere AUS fişleri ile USB araba şarjı, lütfen yerel ülkede kullanılabilecek birini seçin. Evrensel seyahat adaptörü dönüştürücü olarak bir sette 1 fiş seçebilir veya 4 fiş seçebilirsiniz.

                                                                               

6. Matt hissediyorum, plastik malzeme mevcut hissediyorum.

               

7. Yeterli logo baskı pozisyonu. Güzel shinning LED ışık göstergesi.

İlgili ürünler

 

Şirket bilgileri

 Shenzhen Ouli teknoloji co.,LTD 2009.it yılında kurulan BSCI sertifikalı üretici, 4000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır, yaklaşık 200 malzeme, 4 üretim hatları, aylık kapasite 60,000 adet ve kusurlu oranı 0.02% içinde ulaşır. Her yıl Global Sources elektronik fuarına ve Hong Kong hediye ve Premium fuarına katılıyoruz. Ana ürünler seyahat adaptörleri içerir, Seyahat şarj cihazları, araç şarj cihazları ve kablolar. Tüm ürünlerimiz CE, RoHS, FCC sertifikası, ürün sahibi erişim, SAA, c-tick, KC,KCC,MEPS,IEC,BSMI sertifikası. Herhangi bir miktar, herhangi bir logo tasarımı, istediğiniz herhangi bir paket yapabiliriz. OEM/ODM sipariş de açığız!

 

Avantajları
1. Birçok şarj cihazı ve adaptör patent tasarımı ve özel kalıptır.
 
2. Tüm ürünler CE/ROHS/FCC sertifikalı.
 
3. Birçok stok, hızlı bir şekilde mal yollayabilirsiniz.
 
4.OEM/ODM sipariş mevcuttur, ilk kez sipariş için hiçbir MOQ istekleri.
Teknolojisi

Biz Otravel, fabrika BSCI,ISO9001:2008 tarafından onaylanmış mükemmel kalite kontrol sistemi var.

 

Sertifikaları

Seyahat adaptörlerimizin çoğu CE,ROHS,FCC,SAA,C-TICK, CB, CB,KC,IEC vb. Gibi güvenlik sertifikalarını onayladı.

 

Ambalaj

Ambalaj

 

Standart paketimiz beyaz kağit kutu veya renk kutusudur.

 

Sizin de seçinKadife kese,Dokunmamış çanta, fermuarlı çanta,Blister, hediye kutusu, kara kutu veya PVC pudra kutusu vb, OEM mevcuttur.

 

 

Sss

1. Soru: seyahat adaptörü için adedi nedir?

Cevap: mevcut stoktan 100 adet tedarik. OEM sipariş adedi 1000 adet.

2. Soru: evrensel seyahat adaptörü için ne tür ambalajları destekliyorsunuz?

Cevap: biz beyaz kutu, renk kutusu sunuyoruz. Bazı hediye kutusu, kese, blister, fermuar durumda, deri çanta veya OEM ambalaj mevcut.

3. Soru: üretim kurşun zamanı nedir?

Cevap: deneme sipariş az 500 adet tedarik stok ödeme sonra 3 ila 5 gün; OEM sipariş ödeme sonra 15-20days.

4. Soru: ödeme koşulları nedir?

Cevap: T/T, L/C, Paypal,Western Union, para, emanet, VISA, ticaret güvencesi online ödeme ve vb.

5. Soru: bize bir örnek gönderebilir misiniz?

Cevap: evet, sipariş önce mevcut örnekleri. Ve navlun ve numune ücreti ödemek gerekir, sipariş yapmak kadar iade edilecektir.

6. Soru: bizim Logo ile evrensel bir seyahat adaptörü örnek için ne kadar sürer?

Cevap: logo tasarımınızı onayladıktan sonra yaklaşık 3-5 iş günü.

7. Soru: seyahat adaptörünüzün garantisi ne kadardır?

Cevap: 1 yıl garanti.

8. Soru: ürünlerinizin kalite standardı nedir?

Cevap: şimdi CE/ROHS/FCC/FCC/SAA/C-TICK,KC,CB ve vb.

9. Soru: herhangi bir fabrika onaylı sertifikanız var mı?

Cevap: BSCI ile fabrikamız, ISO9001:2008,CCC, Alibaba tüv bütünlük kurumsal onayladı.

10. Soru: ticaret şirketi veya üretici misiniz?

Cevap: biz 10 yıldan fazla Shenzhen, çin OEM üreticisi.

11. Soru: bizim için yeni bir kalıp açabilir misin?

Cevap: evet, biz yeni kalıp enjeksiyon kabul, müşteriler için tasarım.

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.