AS-910 küçük cep kısa dalga fm otomatik tarama radyo kulaklık ile

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,01 - $1,19 / Adet | 5000 Adet / Adet (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Tarz:
Taşınabilir
Tür:
FM
Menşe Yeri:
Guangdong, China (Mainland)
Marka adı:
XBM
Model Numarası:
AS-910
Ekran:
Hiçbir
Fonksiyonu:
Dahili hoparlör
Güç kaynağı:
pil
sertifika:
CE ROHS
logo:
mevcut
renk:
mevcut
frekans:
FM 88-108 MHZ
tarzı:
ev Radyo
malzeme:
ABS Plastik
ürün boyutu:
91*50*15mm
güç:
DC3V 2 * AAA piller
güç Çıkışı:
31 mw
karton boyutu:
52.5*34.5*48.5 cm
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
300000 Piece/Pieces per Month sample time within 5-7 working days
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
İç ambalaj: blister kart
dış ambalaj: Karton
karton boyutu: 52.5*34.5*48.5 cm
miktar: 300 adet/ctn
N. W.: 17 KG
G. W.: 18.71 KG
Liman
shenzhen
Tedarik Süresi: :
about 15 days
Ürün açıklaması
 

1, basit ipod şekli radyo
2, stereo kulaklık ile
3, mükemmel tasarım
4, Ipod şekli
5, birkaç renk mevcut
6, taşıması kolay
7, promosyon için uygundur.
Ürün boyutu: 91*50*15mm
Frekans: FM88-108MHz
Güç: DC3V 2 * AAA piller
Piller dahil değildir
Güç çıkışı: 31 mw

 

Ambalaj ve nakliye
 

Iç ambalaj: blister kart
Dış ambalaj: karton
Karton boyutu: 52.5*34.5*48.5 cm
Miktar: 300 adet/ctn
N. W.: 17 KG
G. W: 18.71 KG

Şirket bilgileri

Hakkımızda:

Hediyeler için mükemmel bir küresel elektronik iş tedarikçisi olarak, XIBOMAN şirket erken araştırma daha sonra üretim için iyi hizmet sunuyor. Özellikle, dünya çapında ülkeler arasında popüler olan radyomuz, ucuz ve mükemmel. Iyi kalite nedeniyle, birçok toptancı ve satın alma acentesi ürünlerimize çok dikkat çekiyor.

Shenzhen Xiboman Electronics co, ltd 1993 yılında kurulmuştur. 20 yıl boyunca firmamız elektronik ürünler geliştirmeye ve mevcut kalite ve üretim standartlarını değiştirmeye kendini adamıştır. Şu andan beri radyo yapımında büyük başarılar elde ettik ve büyük onurlarla birçok patentli ürünün sertifikalarını aldık. Yeni ürünlerin çeşitleri sergileniyor.

Tüm bu yıllar boyunca, “İnsan-İlk değerler” kuralına odaklandık. O zamandan beri kendi kendini planlamayı, kendini araştırmayı ve yeni ürünler geliştirmeyi hedefliyoruz. Sadece bu şekilde, zamanla ilerledik ve şirketimizi standartlaştırdık ve ölçeklendirdik. Şirketimizde, yeni ürünleri geliştirmeye ve geliştirmeye katkıda bulunan çok sayıda iyi personel var. Ayrıca, sürekli tedarik kanalı, sıkı kalite kontrol departmanı ve uzun vadeli iş ortağımız var. Tüm bunlar, tecrübemizi yavaş yavaş biriktiren ve iyi işçilerin yardımıyla ürünlerimizi geliştiren ve geliştiren inançlarımızdan kaynaklanmaktadır. Şirketin sonunda sadece kendine ait bir yol bulacağına dair bir umut var.

Her zaman "kalite ilk, müşteri en üstte" ilkesini alıyoruz ve müşterilerimizden sipariş alarak ürünlerimizi planlıyoruz. Bu arada ürünlerimiz tüm süreç boyunca izleniyor ve buradaki işçiler dikkatinize büyük önem veriyor.
Her zaman buradayız ve hepimiz burada kulaklarız, önerilerinizi bekliyoruz.

 
Sertifikaları
 
Sss

1.Bir ticaret şirketi veya fabrika üreticisi misiniz?
Cevap: biz bu alanda 20 yıldan fazla üretim tecrübesi ile bir fabrika.
Bizim Alibaba web tarafından kalite kontrol hoşgeldiniz.
2. ana ürün seriniz nedir?
Cevap: öncelikle, ana ürünümüz radyodur. Işte AM/FM, FM, AM/FM/SW bantları ürünleri
Için info.
Ikincisi, biz de hoparlör ürünleri üretiyoruz. Multimedya ve bluetooth içerir
Bu aşamada hoparlörler.
3. İhtiyacı olan müşteriler için CE/ROHS/FCC bu tür ürün kalitesi sertifikaları sağlar mısınız?
Cevap: evet, ihtiyacın olduğunda yaparız.
4. kontrol için örnek sipariş kabul edebilir misiniz?
Cevap: tabii ki, testiniz için numune almaya hazırız sadece ürün stokları var. Ama bazı
Küçük fm radyolar tarzı stokları yok, bu yüzden tam stoklara bağlı.
5. örnek maliyet ve toplu sipariş fiyatı arasında fiyat farkı var mı?
Cevap: evet, örnek fiyat toplu siparişlerin fiyatından daha yüksektir.
6. logo tasarımı ve paket tasarımını kabul ediyor musunuz?
Cevap: tabii, kabul ediyoruz. Pls ihtiyacınız varsa bu tasarım sanat eserleri gönderin.
7. müşterilerden örnek tasarım ürününde normal teslimat süreniz nedir?
Cevap: biz genellikle 7 iş günü içinde müşteriye örnek tasarım ürünü teslim.
8. toplu siparişlerde teslim süresi nedir?
Cevap: sipariş adet dayanmaktadır. Kesin miktar talebini anlattığınızda emin olacağız.
9. neden fabrika tedarikçisi seçmek müşteriler için daha uygun?
Cevap: çünkü profesyonel bir fabrika tedarikçisi olarak, üretim bütçesini kontrol edebiliriz, ürün
Kalite ve teslim süresi kesinlikle en büyük derecede. Müşteriler üstün mal satın alabilir
Güzel fiyat ile, ve istikrarlı tedarik nedeniyle ilk kez hedef müşteriler pazar kar kazanmak
Kanal ve teslim süresi.

Bizim hizmet

COntact me now

Shenzhen Xiboman elektronik co, Ltd.
Molly

TEL: 0755-26010791
Http: xiboman.en.alibaba.com

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.