notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Anti Mavi Işık Cam Ekran Koruyucu için iPhone X 9 H Temperli Cam Ekran Koruyucu Anti-Scratch Cam Filmi

  • 100-999 Adet
    $0,89
    $0,99
  • 1000-9999 Adet
    $0,76
    $0,85
  • >=10000 Adet
    $0,49
    $0,55
10% KAPALI İndirim sonu : : :
Renk:
Şeffaf
$0,89
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
5 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1111 Adet )
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1111 Adet )

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1111 Adet ) Daha Az
Örnekler: $1,20 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $1,20 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Uyumlu Telefon Modeli:
IX
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
IX
Kullanımı:
Cep telefonu
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Malzeme:
Japonya asahi bardak
Özelliği:
Anti Mavi Işık
Kalınlığı:
0.33mm
Fonksiyonu:
Koruyun Telefon Ekran
Ödeme:
PayPal TT Banka Havalesi
Ürün adı:
Temperli cam ekran koruyucu Film
Paket:
Perakende Paketi
Şeffaflık:
99% Son Derece Net
Hammadde:
Temperli Cam + Silikon
Renkli:
Hd Şeffaf

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
18X10X1 cm
Tek brüt ağırlık:
0.015 kg
Paket Türü:
Bir yöntem Bulking: kabarcık çanta + bir polybag içinde 25 adet + köpük karton + kağıt karton temperli cam için Karton boyutu: 53X32X23 CM Karton adet: 800-1000 adet Brüt ağırlık: 7.2 KG
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 5 Belirlenecek
Video Açıklaması

Anti mavi işık cam ekran koruyucu iPhone X 9 H temperli cam ekran koruyucu Anti-Scratch cam filmi

Ürün Açıklaması
6666
 
1Model IPhone X/XS/XR/XS MAX için temperli cam ekran koruyucu
2Hammadde Cam + AB Tutkal
3Renkli HD Temizle
4Mevcut Kalınlığı0.33mm
5Mevcut Radyan 2.5D Yuvarlak Açı
6Şeffaflık97%
7Sertlik 9 H
8MOQ100 adet (deneme siparişinin miktarı tartışılabilir)
9ÖdemeT/T, Western Union, Paypal.

10

Teslim süresiÖdeme onaylandıktan sonra 2-3 gün (sipariş miktarına kadar)
11KargoDHL, Fedex, TNT, EMS, UPS veya HK Post
12Örnek teklifÜcretsiz örnek mevcut
13OEM ve ODMHoş geldiniz
14AmbalajKristal kutu/renk kutusu/ahşap kutu/kağit kutu/özelleştirilmiş ambalaj
Ambalaj ve Nakliye

Ambalaj

1. Bulking ambalaj: 1 adet temperli cam +1 adet yumuşak çantaBir çoklu torbaya 25 adet+500 adet bir karton

     Brüt Ağırlık:10 KG

     Karton Boyutu:38.5X26.5X22 CM



2. perakende paketi ile: 1 adet film1 adet Temizlik BeziIç Kart+OEM Kağıt paketi25 adet polybag100 adet bir karton

 

     Brüt Ağırlık:11 KG

    Karton Boyutu:38.5X26.5X22 CM

Teslimat

Onaylandıktan sonra siparişler ve ödeme, 3-5 iş günü olacak model başına zaman başına 5 k altında gönderilebilir.
 
Çok satan ürün

Şirket Bilgileri

Hizmetlerimiz

 

SSS

Q1: bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: Fabrika.

Q2: fabrikanızı nasıl ziyaret edebilirim?

Cevap: Shenzhen hen'e geldiğinizden beri, gelmeden önce bizimle iletişime geçin, sizi doğrudan şirketimize götüreceğiz.

Q3: fiyatı ne zaman alabilirim?

Cevap: biz soruşturma aldıktan sonra 24 saat içinde.

Q4: kalitenizi kontrol etmek için nasıl bir örnek alabilirim?

Cevap: fiyat onayından sonra, size göndermek için onur duyuyoruz.

Q5: her gün çıkışı nedir?

Cevap:

Temperli cam ekran koruyucu için 10000 adet/gün.
PET ekran koruyucu için 100000 adet/gün.

Q6: sipariş teslimat için evrensel kurşun zamanı nedir?

Cevap:

Küçük sipariş için 1-2 iş günü.

Seri üretim için 3-10 iş günü

OEM örnek zaman için 3-7 iş günü.

Q7: ödeme koşulları nedir?

Cevap: biz T/T, Western Union ve Paypal kabul edebilir.

S8: satış sonrası servis için ne kadar süre sunuyorsunuz?

Cevap: 1 yıl.

Q9: OEM/ODM siparişini kabul ediyor musunuz?

Cevap: evet! ekibimiz bitmiş ürüne orijinal fikir için bir durak hizmeti sunacak.

 

BIZE ulaşın
 

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.