Anti mavi ışık 2.5D 9 H 0.33mm HD tam kapak cep telefonu aksesuarları Için temperli cam ekran koruyucu Samsung galaxy J6 2018

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,36 - $0,86 / Adet | 100 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Transparent
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 100 >100
Tahmini Süre (gün) 7 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 1000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 1000 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 1000 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Marka adı:
Vmax
Model Numarası:
Samsung galaxy J6 2018 için
Kullanımı:
Cep telefonu
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Uyumlu Telefon Modeli:
Samsung galaxy J6 2018 için
Ürün:
2.5D tam kapak temperli cam ekran koruyucu
Hammadde:
AGC cam + Toyo tutkal
Sertlik:
9 H
Radyan:
2.5D Tedavi
Kalınlığı:
0.33mm veya 0.2mm/0.26mm/0.4mm
Fonksiyonu:
HD/gizlilik/Anti mavi ışık/mat
Özelliği:
99% şeffaflık, anti-parmak izi, anti yağ
Aksesuarları:
Tozlu kaldırma, fiber kumaş, alkollü ped
Paket:
OEM veya ODM
Özelleştirilmiş:
OEM veya ODM
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
100000 Piece/Pieces per Week OEM/ODM screen protector
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1 * ön temperli cam ekran koruyucu + 1 * toz sökücü + 1 * kurulum kılavuzu + 1 * alkollü temizleme mendili + 1 * Fiver Clearning bez + 1 * düğme Sticker sıcak satış iphone için 3D temperli cam ekran koruyucu iphone X için X temperli cam
Liman
HK/SZ/GZ
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 100 >100
Tahmini Süre (gün) 7 Belirlenecek
Avantajları

3C ekran koruyucusu konusunda uzmanız!

Yeni gelenler her hafta en büyük üreticisi en kaliteli ücretsiz örnek ververitas sertifikası ile

Ekran koruyucu sanayi

1. VMAX ekran koruyucu üretiminde 13 yıllık tecrübeye sahip bir şirkettir

2.Değer mesajımız "kalite bizim kültürümüzdür"

3. bizimle paranızı güvende işinizi güvende

4. temel yetkinliklerimiz ekran koruyucusudur (PET/TPU/temperli cam)

5. ALIBABA üzerinde no.1 ekran PROTEDTOR üreticisi.

 Tıklayın: OEM ve ODM bekliyoruz

Ürün Açıklaması

 

 

No.

Parametreleri

Detaylar

1

Model

Samsung galaxy J6 2018 için

2

Hammadde

Japon AGC Cam

3

Malzeme Yapısı

1. Hydrophobic ve oleofobik kaplama 2. cam

3. OCA Katmanlı4. pet resin 5. Film bırakın

4

Mevcut Fonksiyonu

 HD/gizlilik/Anti mavi ışık/mat

5

Özelliği

BirNti-parmak izi, anti yağ, anti kırık, toz önleme,Vb.

6

Mevcut Renk

Siyah/Şeffaf

7

Mevcut Kalınlığı

0.33mm (veya 0.2mm,0.26mm,0.4mm)

9

Radyan

2.5D Yuvarlak Açı

10

Şeffaflık

99%

11

Sertlik

9 H

12

Ambalaj Listesi

1. ekran koruyucu 2. ambalaj kutusu (veya gereği olarak)

3. tozlu kaldırma 4. Fiber kumaş 5. alkollü ped

13

Nakliye Paketi

200 adet dış kutu

Dış karton boyutu: 280*380*480mm

14

MOQ

100 adet(Deneme siparişinin miktarı tartışılabilir)

15

Ödeme

T/T, Paypal ..

16

Teslim süresi

Ödeme onaylandıktan sonra 2-5 gün (sipariş miktarına kadar)

17

Kargo

DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS veya HK Post

18

Örnek teklif

Ücretsiz örnek mevcut

19

OEM ve ODM

Hoş geldiniz

20

Sertifikası

ISO9001, vb.

Sıcak Satış

Iletişim abd
Şirket Bilgileri

VMAXTeknoloji odaklı bir enperpriseGuangzhou,Araştırma, geliştirme, tasarım ve üretim entegreCep telefonları ve LCD çevre ürünleri.Biz bir markaVMAXGuangzhou kayıtlı. biz var11 yılÜretim ve diğer elektronik çevre ürünleriÜretim deneyimi. V-MAX ERKEKTasarım kökenliHong Kong.Tasarımın önemini anlıyoruz, bu yüzden ürün ambalajı, renk kombinasyonu, ürün görünümü, doku ve fonksiyon uygulaması alıyoruzIçine tam değerlendirmesi.Tüketicilerimize benzeri görülmemiş ve ferahlatıcı bir duygu sunmak için, basit tasarımda geliştirme yapıyoruz...

Sıcak satış 3D temperli cam ekran koruyucu iphone X temperli cam iphone X

Üretim Hattı

SSS

Q1: adedi ve lider zaman nedir?

Cevap:50 adet/Model, teslimat için 3-5 gün

 

Q2: vmax'ın temperli cam ekran koruyucusu için kalınlık nedir?

Cevap:Vmax beş çeşit kalınlığa sahip

Dahil olmak üzere0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm (Tavsiye0.26mm)

 

Q3: hangi kalınlık en iyisidir?

Cevap:Her kalınlık kendi maliyet performansına sahiptir, 0.26mm kalınlık en iyi esnekliğe sahiptir,Diğerleri daha iyi sertliğe sahiptir.

 

Q4: çizilme direnci ve sertlik nedir?

Cevap:0.15mm (8 H),0.2-0.4mm (9 H)

 

Q5: vmax'ın temperli camı kaç kattan oluşur?

Cevap:0.4mm-0.15mm (dört katman)

 

Q6: temperli cam ekran koruyucu 2.5D teknolojisi nedir?

Cevap:Cam koruyucu ark kenarı, hassas ile yenilikçi kesme teknolojisini benimser

Zarif 2.5 ark kenarı oluşturmak için kesme tekniği.

 

 Q7: normal PET ekran ve temperli cam ekran koruyucu arasındaki fark nedir?

Cevap:

1) taban malzemesi farklıdır.

Biri evcil hayvan, diğeri temperli cam.

2) üretici membran işlemleri farklıdır.

 PET Film:Rulolarda ithal malzeme-film laminasyon-kesme-etiketleme-bitmiş ürün.

Temperli cam:Kesme camı-ölçüm kalınlığı-CNC-düz taşlama (2.5D)-elektrokaplama-QC-

Ultrasonik temizleme-Tempereding-Oprical temizle yapıştırıcı-ambalaj-ambalaj listesi.

3) temel fonksiyon farklıdır.

PET Film:Çizilmez, 3 H sertlik, 90% ışık iletim hızı

Temperli Cam Filmi:8-9 H sertlik, oleofobik kaplama ve su itici, iyi anti-parmak izi etkisi,

Mükemmel otomatik egzoz performansı, 95% için ışık iletim hızı.

 

S8: vmax'ın temperli cam ekran koruyucusu nedir?

Cevap:1 * ön temperli cam ekran koruyucu + 1 * alkollü temizleme mendili + 1 * kurulum

Kılavuz + 1 * toz Rem+ 1 * Fiver temizleme bezi + 1 * düğme etiketi

Geri ev

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.