notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

Akrilik cam RGB led şerit oyun kasası RGB Hayranları Ile PC Durumda

  • 20-499 Adet
    $16,50
  • >=500 Adet
    $14,50
Renk:
Model Numarası:
T38-1
$
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
5 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 500 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 500 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 500 Adet) Daha Az
Örnekler: $17,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $17,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Alüminyum alaşım, Akrilik, Plastik, Çelik
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
Powercase/oem
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Yapı boyutu:
342x185x415 MM
Ambalaj boyutu:
473x233x440 MM
Anakart tipi:
ATX/M-ATX/ITX
Net ağırlık (KG):
3.9
Brüt ağırlık (KG):
4.9
Kalınlığı:
0.5mm SPCC
Pencere:
Ile akrilik cam pencere
LOGO:
G.STORM
Ambalaj:
Çince kelimeler ambalaj

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
47.3X23.3X44 cm
Tek brüt ağırlık:
5.000 kg
Paket Türü:
G. Fırtına logosu, çince kelimeler ambalaj
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 20 21 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 5 20 Belirlenecek
Video Açıklaması
RGB hayranları PC durumda ile akrilik cam RGB led şerit oyun kasası

 

Burada bilgisayar kılıfları ile birBasit ama modernTasarım ve pratik işlevi

A için temelleri içerir Performans şasi. Pratik için yeterli olduğunu düşünüyoruz

Kişi. BazenAz daha fazlası

                                                                                   Isteyin Catelogue hızlı

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                        Testi ücretsiz örnekleri

 

 

T38-1

ATX ürün

Yapı boyutu: 342x185x415mm
Karton boyutu: 473x233x440mm

N.W/G.W: 3.9kg/4.9kg

RGB led şerit ile,

Akrilik cam pencere ile,

G. Fırtına logosu,

Çince kelimeler ambalaj

 

Güç durumda kategori                     

                                                                        Göndermek soruşturma indirim

POWERCASE güvenebileceğiniz bir isim!

 

2007 yılından bu yana,POWERCASEYüksek kaliteli bilgisayar bileşenleri ve aksesuarları sağlamaya adamıştır,

Harika satın alma deneyimi ile birlikte.
Başlangıçta, tasarım fikrimiz Shanghai ve New york'tan geliyor ve çin'e odaklanıyor ve
Amerikan pazarı. ŞimdiPOWERCASESektörlerde bir öncü ve uluslararası bir sağlayıcı
Premium, verimli ve yenilikçi ürünler.
Kalite ama uygun fiyat öğeleri biz excelled vardır. Müşterilerimiz tasarrufu
Beklediklerini alırken para ve değerli zaman.
Değerli müşterilerimize hızlı bir şekilde cevap verebilmek için denizaşırı ofislerimiz yakında açılacak.
Umarım bir sonraki seçkin müşterimizsiniz!
Yakında sizden duyduğuma sevindim.
Burada yerel marka PWERCASE için ANGETS veya distribütörler arayın, PLS bize ulaşın.
Sss

1. Bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype,WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne girebilirsiniz.

 

3. Sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ile size anında cevap vereceğiz,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. Sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. Ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. Yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. • PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; Belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.  

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.