ABS ve Şeffaf Kablolu Dayanıklılık LED Sürücüler USB 7D Oyun Faresi

  • 3000 - 4999 Adet
    $3,14
  • >=5000 Adet
    $2,98
Renk:
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 45 55 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 3000 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 3000 Adet)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Takip yöntemi:
Optik
Menşe Yeri:
China
Tür:
Kablolu
Arayüz türü:
USB
Güç türü:
Şarj edilebilir
Silindir sayısı:
1
Düğme sayısı:
6
Uygulama:
Masaüstü , Dizüstü
DPI:
1000
Tarz:
Parmak, Su geçirmez, Sürücüler USB 7D oyun faresi
El yönü:
Her iki eller
Marka adı:
BST
Model Numarası:
BST-514
Ürün Adı:
7D Oyun Faresi
Arayüzü:
USB 2.0
Malzeme:
ABS
Tasarım:
Renkli Nefes LED Aydınlatma
Logo:
OEM mevcut
Çözünürlük:
1000 DPI
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
100000000000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
Bir renk kutusunda 1 adet ve standart bir kartonda 40 kutu
Liman
Shenzhen
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 3000 3001 - 5000 >5000
Tahmini Süre (gün) 45 55 Belirlenecek

ABS ve şeffaf kablolu dayanıklılık LED sürücüleri USB 7D oyun faresi

 

Adı: kablolu dayanıklılık LED sürücüleri USB 7D oyun faresi
Tip: Kablolu Fareler
Arayüzü: USB
Çözünürlük: 1000 DPI
Kablo: 1.5 M örgülü bakır kaplı çelik tel
DPI ayarlanabilir
Malzeme: ABS ve şeffaf plastik
Düğmeler: 1 kaydırma tekerleği ve 6 düğme
ADEDI: 3000 adet

 

 

 

Özellik: 

1: alternatitive seçeneği standart/multimedya kablolu klavye, standart/multimedya kablosuz klavye mevcut, kablolu/kablosuz fare mevcut 

2: OEM/ODM sipariş kabul, özelleştirilmiş. 

3: hem PC hem de dizüstü bilgisayar kullanımı için Ideal olan ev, ofis için eşit olarak uygundur; 

4:. Basit tak ve çalıştır işlemi;

 

 

Bizim Avantajı:

 

1. biz fabrika, OEM/ODM sipariş kabul, biz sizin ihtiyacına göre ücretsiz özelleştirilmiş tasarımlar sağlamak.

2. biz fazla 500 kalıpları, birçok özel kalıpları var, biz rekabetçi fiyat ile yüksek kaliteli ürün sunmak için söz verdi.

3. biz güçlü profesyonel tasarım ve uygulamalı teknisyen ekibi var.

4: teslim süresi: OEM/ODM normalde 20-25 gün, adedi: 1000 adet.

4: ödeme süresi: T/T (% 30% mevduat ve denge sevkiyat öncesi ödeme olmalıdır), görüşte L/C, O/A…… ..

5: garanti ve garanti: 1 yıl garanti

6: CE, ROHS, FCC, SGS…… sertifikası ve farklı test raporu ile.

7: 100% incelemek, kalite kontrol: IQC (gelen kalite kontrol)-IPQC (giriş süreci kalite kontrol)-FQC (son kalite kontrol)-QA (kalite değerlendirmesi) 5 S yönetimi tutmak.

8: örnek lider süresi: nötr örnek 1 gün, özelleştirilmiş örnek 3-7 gün gerekir

 

 

 

 

 

 

 

Neden Bluesolids:

15 yıl klavye ve fare üretim deneyimi.

HK, Guangzhou, almanya, amerikan, rusya vb. her yıl çeşitli uluslararası ve denizaşırı sergilere katılın.

Genç ve ünlü bir ar-ge ekibimiz ve sıkı ve çalışkan bir QC ekibimiz var.

24 saat çevrimiçi hizmet sunan bir takımda 5 satıcının üstünde.15 gün içinde hızlı teslimat süresi.

En iyi kalite, en düşük fiyat, zamanında sevkiyat ve nazik hizmet olabilir

Sipariş tipi: OEM/ODM/özelleştirilmiş örnek yapımı kabul edilir.Kalite güvencesi: 1 yıl garanti.

 

 

SSS:

 

 

1. bizim iş günü.

Cevap: pazartesiden cumartesiye, saat 8:30-6:30 (çin'in yerel saati).

2. soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne girebilirsiniz.

3. sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ve ticaret müdürü ile size anında yanıt vereceğiz. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

4. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

5. üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Hepsi bir arada bilgisayar kasası, genellikle depozito alındıktan sonra 25 gün ve ürün detayları onaylandı.

6. OEM sağlandı mı?

Cevap: Evet. Ve gerekirse ambalaj kutuları, etiket vb. üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacağız.

7. ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

8. yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle SHENZHEN, çin.

9. ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte, O/A…

10. klavye, fare, hoparlör vb. kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. • PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.