24*18.4*1 cm için led light up el yapımı özel tebrik kartları hediye

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$1,50 - $4,00 / Adet | 1 Adet / Adet özel tebrik kartları (Min. Sipariş)
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China (Mainland)
Marka adı:
OEM ve ODM
Model Numarası:
Işık up tebrik kartı
Bölgesel özelliği:
Çin
Malzeme:
Kağıt
Kart Tipi:
Tebrik Kartı
Ürün Tipi:
Kart
Stil:
Renkli
Kullanımı:
Hediye
Ürün adı:
Led ışık müzik tebrik kartı
Boyutu:
24*18.4*1 cm
LED ve fiber miktar:
Sanat eseri veya gereksinimlere göre
Pil:
3 adet AG10 veya 2 adet CR2032
Ambalaj:
50 adet/iç karton, 100 adet/ana karton
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
60000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1. Packing: her bir polybag ile dolu, bir iç karton paketlenmiş 50 adet, 100 adet bir ana kartonda paketli
2. Carton boyutu: 530*322*420 MM
3. Gross ağırlık: 15 KG
Liman
shenzhen

Hediye için 24*18.4*1 cm led ışık up el yapımı özel tebrik kartları

Ürün Açıklaması

Ürün açıklaması:

1. yanar zaman basın düğmesi veya It yanar zaman açık kart

2. 350gsm CMYK baskılı kağıt kullanma

Pantone rengi ile 3. Use CMYK (4C baskı)

4. yüzey işleme mat laminasyon ve pürüzsüz laminasyon veya UV bitirme

5. 30 saniye boyunca veya ihtiyacınız olan aydınlatma süresini aydınlatmaya devam edebilirsiniz.

 

 Sevgili müşteri:

Ürünlerimiz desen, ışık, ses efektleri, temalar, düğme tipi, düğme konumu ve hatta kayıt fonksiyonu, vb dahil olmak üzere özelleştirilebilir, her şey sizin için yapabileceğimiz öneriler ve fikirler sağlayabilir.

Ürün açıklaması

Ürün tipiLight up müzikal tebrik kartı
Boyutu24*18.4*1 cm veya özelleştirilmiş boyut
Fotoğraf boyutuFotoğraf sol tarafa kaydırılabilir, 4*6 ''veya 5*7'' fotoğraf tutabilir
Pil3 adet AG 10 veya 2 adet CR2032 pil
Teslimat yollarıUluslararası ekspres (fedex, DHL, UPS vb gibi), hava veya deniz yoluyla
MOQ1000 ADET
Ürün TipiTebrik kartı
StilRenkli
KullanımıHediye
TemaÖzelleştirilmiş
Bölgesel ÖzelliğiÇin
Menşe yeriGuangdong, çin (anakara)
Marka AdıODM
DurumDoğum günü hediyeleri, festival hediyeleri, mezuniyet hediyeleri
AmbalajStandart ihracat karton
Karton boyutu530*322*420 MM
Brüt ağırlık15 KG
Ürün detayı

 

Sıcak ürün

 

 

KEDIBO Ürün Kategorileri

 

Üretim süreci

 

 

Alt

SSS

Soru 1: nasıl yanar?
Cevap: fiber optik ışık iletkenliği ile iyi olduğundan, fiber optik yapıyoruzFarklı renkli led'ler ile bağlı, fiber optik LED renkleri gösterecektir.Zaman basın düğmesi, olacak ışık.

 

Soru 2: aydınlatma peroid ne kadardır?
Cevap: normalde her seferinde 30 saniye boyunca aydınlatıyoruz ve sonra kapatıyoruzOtomatik olarak. Ayrıca ihtiyacınız varsa daha uzun bir süre aydınlatabiliriz.

 

Soru 3: pil tipi nedir?
Cevap: normalde hücre düğme pillerini kullanıyoruz (CR2032,AG10, AG13) light up dergisi, tebrik kartı, şapka, fotoğraf çerçeveleri gibi küçük öğeler için.Bazen duvar sanatı, ekran gibi daha büyük öğeler için AA veya AAA piller kullanıyoruzÜrünleri.

 

Soru 4: pilleri değiştirebilir miyiz?
Cevap: evet, pil kutusunu açabilir ve değiştirebilirsinizPiller. eğer gerek yok değiştirin piller, biz de yapmak pillerIçinde ürünleri.

 

Soru 5: bizim tasarım veya fikir dayalı örnekleri yapabilir misiniz?
Cevap: evet, biz tasarım ve fikir dayalı örnekleri yapabilirsiniz. Biz yapmak 3DSanat eseri, çekiniz için fikrinize dayanarak ve sonra örneklere devam ediyoruz.

 

Soru 6: toplu üretim peroid ne kadardır?
Cevap: normalde biz PO onay alındıktan sonra 35 gün içinde toplu bitirebiliriz.

 

Soru 7: ödeme koşullarınız nedir?
Cevap: biz T/T, western union ve ticaret güvencesi kabul edebilir

 

Soru 8: nakliye limanınız nedir?
Cevap: EXW ve FOB şartlarını kabul edebiliriz. FOB için, normalde FOB Shenzhen ile yapabilirizLiman veya Yantian limanı.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.