notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

2020 yeni oyun bilgisayarı kasa temperli cam oyun PC kasa ATX CPU kasa masaüstü

$11,60 - $13,10 / Adet | 500 Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Beyaz Siyah
Model Numarası:
JX188-6
$13,10
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
25 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 500 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 500 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 500 Adet) Daha Az
Örnekler: $15,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Örnekler - $15,00 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Plastik, Temperli cam, Metal, SPCC 0.5 MM Metal
Tarz:
Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
POWERCASE
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Yapı boyutu:
34x19x43 CM
Ambalaj boyutu:
48.1*24.2*43.7 CM
Anakart:
ATX/ M-ATX/ ITX
Bağlantı noktası:
USB3.0 * 1 + USB1.1 * 2 HD
Ön Panel:
Plastik
Sol yan Panel:
Temperli cam pencere
Yapılandırmaları:
3.5HDD * 2, 2.5SSD * 2
Fan isteğe bağlı:
Üst: 2x12 CM, arka: 1x12 CM
PCI:
7

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
48.1X24.2X43.7 cm
Tek brüt ağırlık:
5.300 kg
Paket Türü:
OPP torba ve köpük koruma ile OEM kahverengi kutu
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 500 501 - 2000 >2000
Tahmini Süre (gün) 25 30 Belirlenecek
Video Açıklaması

Daha fazla özellİk aşağıdaki gibi

 

 

 

Bizimle çalışın, daha fazla kar kazanın

1, ODM alıcı olmak, Powercase payı50% takım ücreti/kalıp maliyeti.
2, referans alıcı olmak, zevk5% indirimSiparişiniz için
3, bizim yeni alıcı olmak, zevk3% indirim.
4, ödeme koşullarını kabulL/C,OA,DA,DP.

 

Biz söz veriyorum:
1, yakında cevap7 * 24HsE-posta ile/WeChat/WhatApp/Skype.
2, tedarikÇözümleriÜrün hatlarınıza karşı.

3,OEM logo1 pc için ürüne baskı.
4, dünya çapında gemi,Adedi 1 adetHariç PC kasa.
5, gemi örnek teslimatIçinde 7 iş günü
6, 1 yıl garantiOrijinal kalite hatalarına

 

 

             

                                                                                                                                                              

 GET Yeni CATELOGUE yakında

Şirket bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç


QA ve belgelendirme


 

OEM ve ODM hizmeti veriyoruz. Başka benzersiz tasarımınız varsa, bütünü halledebiliriz

Görünüm tasarımı, mekanik yapı, elektronik tasarım ve takım yapımı geliştirme.

Bu garanti şartları altında, ürünün normal kullanımda bir hatası varsaIçindeGaranti süresi, kanıt belgelerine dayalı ücretsiz/yeniden işleme yeni ürünler sunacağız.

 

Bizim söz:

 

1. Biz 1 hafta içinde tüm modeller için örnekleri sağlar.

2. Ürün üzerinde 1 adet için OEM logo baskı.

3. Gerçek kalite kusurları için 1 yıl garanti.

Sss

 

1. Bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype,WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca ürün arayüzüne girebilir

Sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakın.

 

3. Sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ile size anında cevap vereceğiz,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. Sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. Ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. Yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. •

PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; Belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.