2020 yüksek kaliteli bilgisayar kasası H36 ATX oyun PC kasa ile cam LED şerit

  • 500 - 1999 Adet
    $23,50
  • >=2000 Adet
    $23,10
Renk:
Model Numarası:
H36-330
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 2000 >2000
Tahmini Süre (gün) 25 30 35 Pazarlık edilebilir
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Order: 500 Adet)
Özel ambalaj (Min. Order: 500 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Order: 500 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Cam, ABS plastik, Metal
Tarz:
Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
POWERCASE
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Iç malzeme:
0.5mm SPCC
Fan isteğe bağlı:
Ön 12 cm * 3 veya 14 cm * 2, üst 12 cm * 2, arka 12 cm * 1
Sol Panel:
Temperli cam
Şasi boyutu:
330*215*440mm
PSU pozisyon/tipi:
Alt/ATX PSU
Anakart:
ATX/MATX/ITX
Bağlantı noktası:
USB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses * 2 + LED düğme * 1
Ön Panel:
ABS plastik + LED şerit + Mesh
Yapılandırmaları:
3.5HDD * 2, 2.5SSD * 2
PCI:
7
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
20000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
OEM ile kahverengi kutu OPP torba ve köpük koruma
Şasi: 330x210x440mm
Karton: 486*253*415mm
N.W: 4.4 kg
G.W: 5.3 kg
Liman
ShenZhen
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 500 501 - 1000 1001 - 2000 >2000
Tahmini Süre (gün) 25 30 35 Belirlenecek

 

Ürün açıklaması

Ürün bilgisi

Model numarası H36-330
Uygulama Masaüstü
Form faktörü ATX
Tipi Orta kule
Ön Panel ABS plastik + LED şerit + örgü
Sol Panel Temperli cam
Sağ yan Panel Metal
Malzeme Cam, ABS plastik, Metal 0.5mm SPCC
RGB Led şerit ARGB entegre
Ön bağlantı noktaları Ses, USB
Bağlantı noktası USB2.0 * 2 + USB3.0 * 1 + HD ses * 2 + LED düğmesi * 1
Menşe yeri Guangdong, çin (anakara)
Marka adı POWERCASE
Güç kaynağı Altta ATX standardı (uzunluk sınırı max 190mm)
Maks. VGA kartı 330mm
Maks. CPU soğutucu 175mm
Kablo yönetimi 24mm
HDD X 2
SSD X 4
PCI genişleme yuvaları X 7
Fan seçenek Ön 12 cm * 3 veya 14 cm * 2, üst 12 cm * 2, Rear12 cm * 1
Su soğutma

Ön: 240mm radyatör

Arka: 120mm radyatör

Üst: 240mm radyatör

Paket

EPS ve kahverengi karton kutu

Yapı boyutu

330*210*440mm

Kasa boyutu

405*215*440mm

KartonBoyutu

492*273*481mm

N.W./G.W.

4.4kg/5.3kg

Yükleme adet.

40HQ:1300 adet

Garanti 1 yıl
Ayrıntılı görüntüler

Ürün gösterisi

                                                                                                                                                        GET Yeni CATELOGUE yakında
Şirket bilgileri

Fabrika gücü

Hizmetlerimiz

Ticaret güç


QA ve belgelendirme


 

OEM ve ODM hizmeti veriyoruz. Başka benzersiz tasarımınız varsa, bütünü halledebiliriz

Görünüm tasarımı, mekanik yapı, elektronik tasarım ve takım yapımı geliştirme.

Bu garanti şartları altında, ürünün normal kullanımda bir hatası varsaIçindeGaranti süresi, kanıt belgelerine dayalı ücretsiz/yeniden işleme yeni ürünler sunacağız.

 

Bizim söz:

 

1. Biz 1 hafta içinde tüm modeller için örnekleri sağlar.

2. Ürün üzerinde 1 adet için OEM logo baskı.

3. Gerçek kalite kusurları için 1 yıl garanti.

Sss

 

1. Bizim iş günü.

Cevap:Iş günü/saat: Mon-sun/9:00-8:00 PM

 

2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype,WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca ürün arayüzüne girebilir

Sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakın.

 

3. Sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype ile size anında cevap vereceğiz,WhatsAppVe ticaret yemlik. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.

 

4. Sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.

 

5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.

 

6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.

 

7. Ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.

 

8. Yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.

 

9. Ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.

 

10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. •

PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; Belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.