notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

2019 toptan yeni tasarım Ucuz Alüminyum bilgisayar kasası ABS panel fan ile güç kaynağı tarzı oyun bilgisayarı atx pc durumda L10A

$14,00 / Adet | 500 Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Siyah
Model Numarası:
L10A
$14,00
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
30 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1400 Adet )
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1400 Adet )

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1400 Adet ) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Akrilik, Plastik, Çelik, Temperli Cam
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
Müşteri Marka
Menşe Yeri:
Guangzhou China
Ürün Adı:
L10A
Ön Panel:
Temperli cam
Sol Yan Panel:
Sol Taraf akrilik
Şasi:
SPCC 0.45mm, siyah boya iç
USB1.0 + Ses:
Standart x1
USB3.0 * 1:
Dahil
PSU Port:
Olumsuz ATX PSU
Boyutu:
360*183*417mm
Anakart Tipi:
ATX/mikro ATX/IATX
Renkli:
Siyah Boya

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
45.8X23.2X45.5 cm
Tek brüt ağırlık:
5.4 kg
Paket Türü:
Karton
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 30 Belirlenecek
Ürün Açıklaması
Serisi No.
L200
Sürücü Yuvası
5.25 ''açık x0
Model No.
L10A
3.5 ''açık x0
FOB SHENZHEN Fiyat:
USD 14
3.5 ''gizli x2
Ön Panel
Temperli cam
2.5 ''SSD x2
Yan Panel
Sol Taraf akrilik
Boyutu
Şasi: L340 * W183 * H417mm
Şasi
SPCC 0.45mm, siyah boya iç
Vaka: L360 * W183 * H417mm
USB1.0 + Ses
Standart x1
Karton: L458 * W232 * H455mm
Yükseltme USB2.0
+ USD 0.4
Maks. VGA kartı
325mm
USB3.0 * 1
Dahil
Maks. CPU Soğutucu
155mm
PSU Port
Alt/ATX
Kablo Yönetimi
20mm
Ayrılmış Fan Bağlantı Noktaları:
Ön: 3X12 cm Fan isteğe bağlı
Net Ağırlık
4.5KGS
Sol taraf: 0 (Fan isteğe bağlı)
Brüt Ağırlık
5.4KGS
Psu kutusu üst: 2x12 cm (Fan isteğe bağlı)
40 HQ Miktar
1400 ADET
Geri: 1x12 cm (Fan isteğe bağlı)
PCI Yuvası ile
7
Diğer Açı Resimleri
Firmamız

22 yıldan fazla bilgisayar kasası ve güç kaynağı konusunda uzmanlaşmış



OEM/ODM hizmetleri



Coolzer Guangzhou elektronik Technology co, ltd bir araştırma ve geliştirme, üretim, pazarlama ve yüksek teknoloji özel işletmelerin hizmetidir. Ana üretim ve yönetim ürünleri bilgisayar kasası, güç kaynağı ve Diy AIO PC ürünleri içerir. Tescilli gruplar altında "Coozer". Bunlar, inovasyon, bireysellik ve çevre dostluğunu koruduğumuzdan, yerli DIY kullanıcıları tarafından iyi tanınır.



Yararlanın Avantajları



Avantajlarımız aşağıdaki gibidir:



• Ar-ge gücümüz: en iyi bilgisayar çevre cihaz üreticilerinden biri olarak, en öncelikli olarak ar-ge ve inovasyonu koyuyoruz. Şu anda firmamız asya'daki birçok üst düzey ar-ge mühendisinin işbirliğinde, mükemmel mühendisler deneyimlemekte ve ar-ge gücümüz çin'de kabinler ve güç açısından üst sıralarda yer almaktadır.



• Pazarlama ağımız: iyi itibarımız ve uygun fiyatımız ile Coolzer, birçok müşteri tarafından daha popüler ve kabul edilebilir hale geliyor, şimdi tayvan, Hong Kong, güney kore'de tek ajansımız var. orta doğu, türkiye, tayland, fransa ve rusya, brezilya.



• Onurumuz: yıllardır çok çalıştık, sektörde birçok onur kazandık. Biz PCDIY editörün seçimi, Modern bilgisayar editörünün tavsiyesi, en iyi performans ödülü, ev kullanımı editörün tavsiyesi ve seçimi için bilgisayar kazandı, bilgisayar satıcısı zekası çin'in en iyi 100 bt kanalı ve en potansiyel ödülü.



Sevkiyat kapasitesi: her gün 25,000 adet bilgisayar kasası & 20,000 güç kaynağı, sıfır stok kaydı tutmak için



Küresel müşteri için yüksek verimli üretim ve daha rekabetçi fiyat ulaşmak için, depo olmadan fabrikamız



Bizim anahtar müşteri OEM marka: ONDA, Foxconne, Huntkey, Cougar, Sigmetek



Bizimle işbirliği Bugün



Profesyonel satış ekibimiz size en iyi hizmeti verecek, iletişime geçecek ve bizi aramaktan çekinmeyin. OEM ve ODM ürünleriniz kabul edilir.



Sertifikaları
SERGI
SSS

1. bizim iş günü.

Cevap: iş günü/saat: mon-sun/9:00 AM-8:00 PM



2. soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype, WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ve ayrıca sayfanın alt kısmında bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne girebilirsiniz.



3. sizden ne zaman bir cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: Skype, WhatsApp ve ticaret yöneticisi ile size anında yanıt vereceğiz. Ve e-posta 24 saat içinde cevap.



4. sipariş vermeden önce bazı örnekler alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Örnek ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilecektir.



5. üretim süresi ne kadardır?

Cevap: buna bağlı. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onayladı.



6. OEM ODM sağladı mı?

Cevap: Evet. Ve biz de gerekirse ambalaj kutuları, etiket, vb üzerinde özelleştirilmiş tasarım sunacak.



7. ne RAM sunabilirsin?

Cevap: hangi ürün soruşturma bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.



8. yükleme limanınız nerede?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.



9. ödeme koşulları nelerdir?

Cevap: normalde, % 30% mevduat ve denge T/T konşimento veya L/C kopyasını karşı görüşte.



10. klavye, fare, hoparlör vb. kurulumundan sonra çalışmazlar.

Cevap: • normal güç kaynağında olduklarını onaylamak için gösterge ışığının açık olup olmadığını kontrol edin. • PC içindeki tüm bağlantıları kontrol edin; belki kablolar doğru şekilde bağlı değildir.



Iletişim Bilgileri
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.