2019 Vmax Yeni 3D Kavisli Tam Kapak Kenar cep telefonu 9 H Temperli Cam Samsung Galaxy A50 Ekran Koruyucu

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$0,55 - $1,55 / Adet | 50 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Transparent
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 10 >10
Tahmini Süre (gün) 15 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Marka adı:
Vmax
Model Numarası:
Samsung Galaxy A50
Kullanımı:
Cep telefonu
Menşe Yeri:
Guangdong, China (Mainland)
Uyumlu Telefon Modeli:
Samsung Galaxy A50
Anahtar Feature1:
AGC cam + Toyo tutkal
Anahtar Feature2:
Japonya AGC Cam
Anahtar Feature3:
Anti-yağ hassas dokunuş
Şeffaflık:
99% Son Derece Net
Ödeme:
1. T/T 2. Western Union 3. Paypal
Fonksiyonu:
Koruyun Telefon Ekran
Paket:
Perakende Ambalaj
Özelliği:
Anti-patlama
Ürün adı:
Kapsama Temperli Cam
Sertlik:
9 H
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1. poli çanta içinde ekran koruyucu;
2. net bez ve yumuşak kart dahil;
3. yüksek kalite cardboad;
4.5 kat güçlü karton
2019 Vmax yeni 3D kavisli tam kapak kenar cep telefonu 9 H temperli cam Samsung Galaxy için A50 ekran koruyucu
Örnek Resim:
package-img
package-img
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 10 >10
Tahmini Süre (gün) 15 Belirlenecek

Toptan 2019 Vmax yeni 3D kavisli tam kapak kenar cep telefonu 9 H temperli cam Samsung Galaxy için A50 ekran koruyucu

 

Ürün Açıklaması

 

No.

Parametreleri

Detaylar

1

Model

Samsung Galaxy A50

2

Hammadde

ABD Kingkong Cam

3

Fonksiyonu

3D kavisli cam ekran koruyucu

4

Renkli

Beyaz/Siyah

5

Mevcut Kalınlığı

0.33mm

6

Mevcut Radyan

2.5D Yuvarlak Açı

7

Şeffaflık

99%

8

Sertlik

9 H

9

Paket

200 adet dış kutu

Dış karton boyutu: 280*380*480mm

10

MOQ

50 adet(Deneme siparişinin miktarı tartışılabilir)

11

Ödeme

T/T, Western Union, Paypal ..

12

Teslim süresi

Ödeme onaylandıktan sonra 2-5 gün (sipariş miktarına kadar)

13

Kargo

DHL, Fedex, TNT, EMS, UPS veya HK Post

14

Örnek teklif

Ücretsiz örnek mevcut

15

OEM ve ODM

Hoş geldiniz

16

Sertifikası

SGS,Bureau Veritas,RoHS

 

 

Ilgili Ürünler

Bize ulaşın

 

Sertifikaları

 

Şirket Bilgileri

Esas olarak ekran koruyucular farklı türde üretim yapmaktadır.Temperli cam ekran koruyucu, TPU ekran koruyucu, PET ekran koruyucu ve TPU + PET ekran koruyucu.Biz şu anda varIkiÜretim tesisleri,15Üretim hatları,200Çalışanlar arasında daha fazlası30Hoş teknisyenler. Fabrikamız bir alanı kaplamaktadır5,000M2

 

SSS

 

Q1: adedi ve lider zaman nedir?

 

Cevap: 50 adet/Model, teslimat için 3-5 gün

 

Q2: vmax'ın temperli cam ekran koruyucusu için kalınlık nedir?

 

Cevap: Vmax kalınlığı beş çeşit var

Dahil olmak üzere0.15mm,0.2mm,0.26mm,0.33mm,0.4mm (Tavsiye0.26mm)

 

Q3: hangi kalınlık en iyisidir?

 

Cevap: her kalınlık kendi maliyet performansına sahip, 0.26mm kalınlık en iyi esnekliğe sahiptir,

Diğerleri daha iyi sertliğe sahiptir.

 

Q4: çizilme direnci ve sertlik nedir?

 

Cevap: 0.15mm (8 H),0.2-0.4mm (9 H)

 

Q5: vmax'ın temperli camı kaç kattan oluşur?

 

Cevap: 0.15mm-0.4mm (dört katman)

 

Q6: temperli cam ekran koruyucu 2.5D teknolojisi nedir?

 

Cevap: bu cam koruyucu ark kenarı, hassas ile yenilikçi kesme teknolojisi benimser

Zarif 2.5 ark kenarı oluşturmak için kesme tekniği.

 

Q7: normal PET ekran ve temperli cam ekran koruyucu arasındaki fark nedir?

 

Cevap: 1) temel malzeme farklıdır.

 

Biri evcil hayvan, diğeri temperli cam.

 

2) üretici membran işlemleri farklıdır.

 

PET Film: rulolarda ithal malzeme-film laminasyon-kesme-etiketleme-bitmiş ürün.

 

Temperli cam: kesme camı-ölçüm kalınlığı-CNC-düz taşlama (2.5D)-elektrokaplama-QC-

 

Ultrasonik temizleme-Tempereding-Oprical temizle yapıştırıcı-ambalaj-ambalaj listesi.

 

3) temel fonksiyon farklıdır.

 

PET Film: Anti-Scratch, 3 H sertlik, 90% ışık iletim hızı

 

Temperli cam filmi: 8-9 H sertlik, oleofobik kaplama ve su itici, iyi anti-parmak izi etkisi,

 

Mükemmel otomatik egzoz performansı, 95% için ışık iletim hızı.

 

Q8: erkek Vmax erkek Temperli Cam Ekran Koruyucu Dahil?

 

Cevap: 1 * ön temperli cam ekran koruyucu + 1 * alkollü temizleme mendili + 1 * kurulum

 

Kılavuz + 1 * toz Rem+ 1 * Fiver temizleme bezi + 1 * düğme etiketi

 

 

Üretim Hattı

Hoşgeldiniz OEM ve ODM

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.