notice Not: Koronavirüsün (COVID-19) siparişlerinizi etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek için mutlaka tedarikçinizle iletişime geçin. close

2019 Shenzhen Fabrika fiyat modern ucuz özel bilgisayar çantaları toptan ucuz Temperli Cam RGB oyun kasası Üreticisi

$14,20 / Adet | 500 Adet (Min. Sipariş)
Renk:
Siyah
Model Numarası:
L10
$14,20
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
30 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1400 Adet)
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1400 Adet)

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1400 Adet) Daha Az
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Ürün durumu:
Stok
Uygulama:
Masaüstü 
Tür:
Orta kulesi
Form faktörü:
ATX
Malzeme:
Akrilik, Çelik, Temperli Cam
Tarz:
Fan ile, Güç kaynağı ile, Yan panel penceresi ile
Ön bağlantı noktaları:
Ses, USB
Marka adı:
Müşteri Marka
Menşe Yeri:
Guangzhou China
Ürün Adı:
L10
Ön Panel:
Ayna Temperli cam
Sol Yan Panel:
Sol Taraf akrilik
Şasi:
SPCC 0.45mm, siyah boya iç
USB1.0 + Ses:
Standart x1
USB3.0 * 1:
Dahil
PSU Port:
Olumsuz ATX PSU
Boyutu:
360*183*417mm
Anakart Tipi:
ATX/mikro ATX/IATX
Renkli:
Siyah Boya

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
45.8X23.2X45.5 cm
Tek brüt ağırlık:
5.400 kg
Paket Türü:
Karton
Tedarik Süresi: :
Miktar( Adet) 1 - 500 >500
Tahmini Süre (gün) 30 Belirlenecek
Ürün açıklaması
Serisi No.
L200
Sürücü yuvası
5.25 ''maruz x0
Model No.
L10
3.5 ''maruz x0
FOB SHENZHEN fiyat:
USD 14.2
3.5 ''gizli x2
Ön Panel
Temperli cam
2.5 ''SSD x2
Yan Panel
Sol yan ile akrilik
Boyutu
Şasi: L340 * W183 * H417mm
Şasi
SPCC 0.45mm, siyah boyama iç
Kasa: L360 * W183 * H417mm
USB1.0 + ses
Standart x1
Karton: L458 * W232 * H455mm
USB2.0 için yükseltme
+ USD 0.4
Max. VGA kartı
325mm
USB3.0 * 1
Dahil
Max. CPU soğutucu
155mm
PSU Port
Alt/ATX
Kablo yönetimi
20mm
Ayrılmış Fan limanlar:
Ön: 3X 12 cm Fan opsiyonel
Net ağırlık
4.5KGS
Sol taraf: 0 (Fan opsiyonel)
Brüt ağırlık
5.4KGS
Psu kutusu üst: 2x12 cm (Fan isteğe bağlı)
40 HQ miktar
1400 PCS
Arka: 1x12 cm (Fan opsiyonel)
PCI yuvaları
7
Diğer açı resimleri
Bizim şirket

Bilgisayar kasası yılında uzmanlaşmış ve 22 yıldan fazla güç kaynağı



OEM/ODM hizmetleri



Coolzer Guangzhou Electronic Technology Co., Ltd. yüksek teknolojili özel işletmelerin araştırma ve geliştirme, üretim, pazarlama ve hizmetidir. Ana üretim ve yönetim ürünleri arasında bilgisayar kasası, güç kaynağı ve Diy AIO PC ürünleri bulunur. Özel gruplar altında "Coozer". Yenilik, bireysellik ve çevre dostu olmayı desteklediğimizden bunlar yerli DIY kullanıcıları tarafından iyi tanınır.



Fayda bizim avantajları



Avantajlarımız şunlardır:



• Ar-ge gücümüz: üst bilgisayar çevre cihaz üreticilerinden biri olarak, ar-ge ve yeniliği en öncelikli olarak koyuyoruz. Şu anda, firmamız asya'da birçok üst ar-ge mühendisinin prossession, deneyimli mükemmel mühendisler ve ar-ge gücü çin'de kabin ve güç açısından en üst sırada yer alıyor.



• Pazarlama ağımız: iyi itibar ve makul fiyatımızla, Coolzer birçok müşteri tarafından giderek daha popüler ve kabul edilebilir hale geliyor, şimdi tayvan, Hong Kong, güney kore'de tek acente var, orta doğu, türkiye, tayland, fransa ve rusya, brezilya.



• Onurumuz: yıllardır çok çalıştık, sektörde birçok onur kazandık. Biz PCDIY editörün seçimi, Modern bilgisayar editörü tavsiyesi, en iyi performans ödülü, ev kullanımı editörün önerisi ve seçimi için bilgisayar kazandı, bilgisayar satıcısı istihbarat çin'in en iyi 100 bt kanalı ve en potansiyel ödül.



Gönderi kapasitesi: günlük 25,000 parça bilgisayar kasası ve 20,000 güç kaynağı, sıfır stok kaydını tutmak için



Yüksek verimli üretim ve küresel müşteri için daha rekabetçi fiyat ulaşmak için, deposuz fabrikamız



Bizim anahtar istemci OEM marka: ONDA, Foxconne, Huntkey, Cougar, Sigmetek



Bugün bizimle işbirliği



Profesyonel satış ekibimiz size en iyi hizmeti verecek, iletişim kuracak ve bizi aramaktan çekinmeyin. OEM ve ODM projelerinizi bekliyoruz.



Sertifikalar
Sergi
Sss

1. Bizim iş günü.

Cevap: çalışma günleri/saat: mon-sun/9:00 AM-8:00 PM



2. Soru ve soruşturma sormak için satışlarınızla nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap: Skype, WhatsApp ve ticaret müdürü tarafından doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca, sayfanın altındaki bize mesaj/e-posta bırakmak için ürün arayüzüne de girebilirsiniz.



3. Size ne kadar sürede cevap veya cevap alabilirim?

Cevap: size Skype, WhatsApp ve Trade Manger üzerinden anında yanıt vereceğiz. Ve 24 saat içinde e-posta cevap.



4. Sipariş vermeden önce numune alabilir miyim?

Cevap: tabii ki, sorun değil. Numune ücreti gereklidir ve sipariş verildikten sonra iade edilir.



5. Üretim süresi ne kadardır?

Cevap: siparişe bağlıdır. Mühürlü bilgisayar kasası, genellikle mevduat aldıktan sonra 30 gün ve ürün detayları onaylandı.



6. OEM ODM sağlanır mi?

Cevap: evet. Ayrıca gerekirse ambalaj kutuları, çıkartma vb. Özel tasarımlar da sunuyoruz.



7. Hangi RAM sunabilirsiniz?

Cevap: talep ettiğiniz ürüne bağlıdır. Genellikle, 0.3% ~ 1%.



8. Yükleme limanınız nerededir?

Cevap: genellikle Shenzhen, çin.



9. Ödeme koşullarınız nelerdir?

Cevap: normalde % 30% depozito ve konşimento kopyasına veya görüşte L/c'ye karşı T/T dengesi.



10. Klavye, fare, hoparlör vb. Kurulduktan sonra çalışmazlar.

Cevap: • gösterge ışığının normal güç kaynağında olup olmadığını kontrol edin. • Pc'deki tüm bağlantıları kontrol edin; kablolar doğru şekilde bağlanmamıştır.



Iletişim bilgileri
Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.