2.5D 9 H Premium Temperli Cam Samsung Galaxy Için A60 Ekran Koruyucu HD Şeffaf koruyucu film

  • 100-999 Adet
    $0,55
  • 1000-9999 Adet
    $0,45
  • >=10000 Adet
    $0,30
Renk:
Transparent
- +
mevcut
0 parça seçildi, toplam ABD doları
Detayları Gör
Kargo ücreti:
Lütfen ürünlerin miktarını teyit edin.
Tedarik Süresi:
5 ödeme alındıktan şu kadar gün sonra
Kişiselleştirme:
Özel logo (Min. Sipariş: 1000 Adet )
Özel ambalaj (Min. Sipariş: 1000 Adet )

Daha Fazla

Grafik özelleştirme (Min. Sipariş: 1000 Adet ) Daha Az
Örnekler - $0,10 /Adet , 1 Adet (Min. Sipariş): Örnek Satın Al
Yükleniyor... Sepete Ekle
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Marka adı:
OEM
Model Numarası:
A60
Kullanımı:
Cep telefonu
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Uyumlu Telefon Modeli:
A60
Malzeme:
Japonya asahi bardak
Özelliği:
Anti-scratch
Kalınlığı:
0.33mm
Fonksiyonu:
Koruyun Telefon Ekran
Ödeme:
PayPal TT Banka Havalesi
Paket:
Perakende Paketi
Sertlik:
9 H
Şeffaflık:
97% Son Derece Net
MOQ:
200 adet
Kargo:
EMS DHL UPS FEDEX TNT

Paketleme & Kargo

Satış Birimleri:
Tek ürün
Tek paket boyutu: 
18X10.5X1 cm
Tek brüt ağırlık:
0.025 kg
Paket Türü:
Bir yöntem Bulking: kabarcık çanta + bir polybag içinde 25 adet + köpük karton + kağıt karton temperli cam için Karton boyutu: 38.5X26.5X22 CM Karton adet: 500 adet Brüt ağırlık: 10 KG
Tedarik Süresi: :
Miktar(Adet ) 1 - 1000 >1000
Tahmini Süre (gün) 5 Belirlenecek
Video Açıklaması

Samsung Galaxy A60 ekran koruyucu HD şeffaf koruyucu Film0 için 2.5D 9 H Premium temperli cam

Ürün Açıklaması
 
1Model Galaxy A60 için temperli cam ekran koruyucu
2Hammadde Cam + AB Tutkal
3Renkli HD Temizle
4Mevcut Kalınlığı0.33mm
5Mevcut Radyan 2.5D Yuvarlak Açı
6Şeffaflık97%
7Sertlik 9 H
8MOQ100 adet (deneme siparişinin miktarı tartışılabilir)
9ÖdemeT/T, Western Union, Paypal.

10

Teslim süresiÖdeme onaylandıktan sonra 2-3 gün (sipariş miktarına kadar)
11KargoDHL, Fedex, TNT, EMS, UPS veya HK Post
12Örnek teklifÜcretsiz örnek mevcut
13OEM ve ODMHoş geldiniz
14AmbalajKristal kutu/renk kutusu/ahşap kutu/kağit kutu/özelleştirilmiş ambalaj
Ambalaj ve Nakliye

Ambalaj

1. Bulking ambalaj: 1 adet temperli cam +1 adet yumuşak çantaBir çoklu torbaya 25 adet+500 adet bir karton

     Brüt Ağırlık:10 KG

     Karton Boyutu:38.5X26.5X22 CM



2. perakende paketi ile: 1 adet film1 adet Temizlik BeziIç Kart+OEM Kağıt paketi25 adet polybag100 adet bir karton

 

     Brüt Ağırlık:11 KG

    Karton Boyutu:38.5X26.5X22 CM

Teslimat

Onaylandıktan sonra siparişler ve ödeme, 3-5 iş günü olacak model başına zaman başına 5 k altında gönderilebilir.
 
Çok satan ürün

Şirket Bilgileri

Hizmetlerimiz

 

SSS

Q1: bir fabrika veya ticaret şirketi misiniz?

Cevap: Fabrika.

Q2: fabrikanızı nasıl ziyaret edebilirim?

Cevap: Shenzhen hen'e geldiğinizden beri, gelmeden önce bizimle iletişime geçin, sizi doğrudan şirketimize götüreceğiz.

Q3: fiyatı ne zaman alabilirim?

Cevap: biz soruşturma aldıktan sonra 24 saat içinde.

Q4: kalitenizi kontrol etmek için nasıl bir örnek alabilirim?

Cevap: fiyat onayından sonra, size göndermek için onur duyuyoruz.

Q5: her gün çıkışı nedir?

Cevap:

Temperli cam ekran koruyucu için 10000 adet/gün.
PET ekran koruyucu için 100000 adet/gün.

Q6: sipariş teslimat için evrensel kurşun zamanı nedir?

Cevap:

Küçük sipariş için 1-2 iş günü.

Seri üretim için 3-10 iş günü

OEM örnek zaman için 3-7 iş günü.

Q7: ödeme koşulları nedir?

Cevap: biz T/T, Western Union ve Paypal kabul edebilir.

S8: satış sonrası servis için ne kadar süre sunuyorsunuz?

Cevap: 1 yıl.

Q9: OEM/ODM siparişini kabul ediyor musunuz?

Cevap: evet! ekibimiz bitmiş ürüne orijinal fikir için bir durak hizmeti sunacak.

 

BIZE ulaşın
 

 

 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Kolaylığınız için bu ürün yada tedarikçi sonuçları çeviri araçları kullanılarak çevrilmiştir. Çevirilerle ilgili bir tavsiyeniz varsa, lütfen gelişmemize yardımcı olun.
All product and supplier information in the language(s) other than English displaying on this page are information of www.alibaba.com translated by the language-translation tool automatically. If you have any query or suggestion about the quality of the auto-translation, please email us at (email address). Alibaba.com and its affiliates hereby expressly disclaim any warranty, express or implied, and liability whatsoever for any loss howsoever arising from or in reliance upon any auto-translated information or caused by any technical error of the language-translation tool.