10.4 inç Tft LCD TV Vga 4K LCD panel dokunmatik Led taşınabilir monitör

  • 1 - 9 Adet
    $170,00
  • >=10 Adet
    $166,00
Model Numarası:
COT170-CFF02-102
Tedarik Süresi::
Miktar( Adet) 1 - 20 >20
Tahmini Süre (gün) 7 Pazarlık edilebilir
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Cjtouch
Ekran boyutu:
"20"""
Tür:
Kızılötesi
Arayüz türü:
D-SUB, DVI, USB
Çözünürlük:
1600 x 1200
Ürün adı:
Led taşınabilir monitör
Boyutu:
8 "-115"
Temas noktaları:
1-10
Uygulama:
ATM. POS. Open şasi makinesi. ... Vb
Garanti:
3 yıl
Sertifikaları:
CE/FCC/RoHs/ISO9001/ISO14001
Arayüzü:
USB/RS485/RS232/RS422/SD kart/Ethernet
Dokunmatik ekran:
Kapasitif çoklu dokunmatik ekran
Parlaklık:
250cd-1000cd/m2
Görüş açısı (H/V):
80/80/80/80 (R/L/U/D)
Ürün durumu:
Stok
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
400000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
PP torba + köpük + karton + yapışkan bant bu dokunmatik monitör ambalaj için tutturmak.
.
Liman
SHENZHEN AIR PORT for shipping Touch screen Monitor to you
Tedarik Süresi: :
Miktar(Pieces) 1 - 20 >20
Tahmini Süre (gün) 7 Belirlenecek
Video Açıklaması

Interaktif ekran Led taşınabilir monitör

 

 

Biz PLed taşınabilir monitör üreticisi,IR, PCAP kapasitif, dirençli, akıllı dokunmatik ekran paneli, dokunmatik monitör, dokunmatik ekran bilgisayar boyutu 7 "ila 110", ürünümüz yaygın olarak yazarkasa, elevater, pos, hastane self servis terminali, oyun makinesi, sehpa, pano, kiosk, Dijital tabela vb. Interaktif dokunmatik ürüne ihtiyacınız olduğu sürece, ihtiyacınızı karşılamak için mükemmel bir modele sahibiz. Hoş geldinizBize e-posta göndermek için buraya tıklayınTeklifi almak için. 

Dokunmatik ekran monitör özel fouction aşağıdaki gibi:

 

Parlaklık (cd/m2): 250-1000 (seçenek)
Çözünürlük: 800 × 600-4 K (seçenek)
Boyut (inç): 8 "-115" (seçenek)
Yükleme: yan sabit/Vesa montajı (seçenek)
Anti vandel fonksiyonu: evet
Anti toz fonksiyonu: evet
Anti güneş ışığı parlama fonksiyonu: (opsiyon)
Anti wanter IP65 fonksiyonu: evet
Çoklu dokunmatik noktalar: 1 nokta-40 nokta (seçenek)
Yükleme yolu: taraf sabit veyaVesa dağı hem tamam
Dokunmatik ekran tipi: IR kızılötesi, PCAP kapasitif, dirençli veya testere (opsiyon)

 

 

 

 

 

 

 

Takip sorularınız olabilir:


1. Dokunmatik monitör hangi boyutta inç var?
Cevap: biz 8 "ila 115" dokunmatik ekran monitör inç var.

 

2. Ne tür dokunmatik ekran monitörünüz var?
Cevap: biz IR kızılötesi, PCAP kapasitif, rezistif, sizin için testere dokunmatik ekran monitörSeçeneği.

 

3.% dokunmatik monitör ourdoor çalışabilir?
Cevap: evet, biz sadece kapalı dokunmatik monitör var, ama aynı zamanda açık dokunmatik varEkran monitör.

 

4. Su geçirmez monitör var mı?
Cevap: evet, biz IP65 su geçirmez dokunmatik ekran monitör var.

 

5. Led taşınabilir monitör monitör anti vandal olabilir?
Cevap: evet, biz anti vandal olan temperli ve cam dokunmatik monitör geliştirmek var.

 

6. Dokunmatik monitörünüz zayıf güneş ışığını temizleyebilir mi?
Cevap: evet, biz güneş ışığı altında net görebilirsiniz parlama önleyici dokunmatik monitör var.

 

7. Yüksek parlaklık Led taşınabilir monitör var mı?
Cevap: evet, biz 250cd/m2 1000cd/m2'den taşınabilir monitör parlaklık Led var.

 

8. Led taşınabilir monitörünüz Vesa montajına yükleyebilir mi?

Cevap: evet, bizim monitör sadece yan sabit için yan delik var, ama aynı zamanda Vesa montaj için arka delik ile yüklü.

 

9. Dokunmatik monitörünüzün kaç tane dokunma noktası var?

Cevap: biz dokunmatik ekran monitör rom 1 dokunmatik noktası yapabilirsiniz. Fto 40 dokunma noktaları f.

 

9. Led taşınabilir monitörün kurşun zamanı nedir?
Cevap: örnek 3 iş günü, 10 adet 100 adet 15 gün.

 

10. Ödeme tern nedir?
Cevap: T/T, PAYPAL, ALIPAY, L/C vb.

 

Led taşınabilir monitör hakkında daha fazla kafa karıştırıcı sorunuz varsa,Buraya tıklayın bize e-posta, Size cevap vereceğiz24 saat.

 

 

 

Bir ihracat üreticisi olarak Led taşınabilir monitör, dokunmatik ekran mornitor ve dokunmatik bilgisayar on yıldır, biz sadece sizin için mükemmel kalite Led taşınabilir monitör yapabilirsiniz, ama aynı zamanda biz % ihracat ticaret daha iyi biliyorum. Bu yüzden bizimle çalışmaya gel, çok zaman kazanırsın.

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz

Diğer kategorilerdeki benzer ürünler:

Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.