2018 otel mini-bar tezgah Buzdolabı Buzdolabı küçük buzdolabı otel kullanımı

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$90,00 - $150,00 / Adet | 1 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Orbita
Tür:
Kompakt
Malzeme:
Paslanmaz Çelik
Özellik:
Emme
Kurulum:
Taşınabilir
Sertifikasyon:
Ce, SASO, UL
Buzdolabı Kapasite:
40L
Dondurucu Kapasitesi:
40L
Güç kaynağı:
Gaz
Defrost türü:
Manuel defrost
Boyutlar (U x G x Y (cm):
517*420*400
Güç (W):
65
Voltaj (V):
220
Durumda:
Yeni
öğe:
2018 otel mini bar, Buzdolabı Buzdolabı küçük buzdolabı otel kullanımı
Model Numarası:
MB-40GA
sertifikaları:
CE, FCC, ISO
kullanılabilir alan:
25L, 30L, 40L60L.
kapı:
düzlem kapı, yarım-camlı kapı, cam kapı
depolama dahili sıcaklık:
0-12 derece
soğutma tipi:
emme
gerilim:
110 V veya 220 V
garanti:
5 yıl
enerji tüketimi:
0.8 kwh/24 h
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
10000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1 adet/karton,
20Kgs/karton,
0.12CBM/Karton
Liman
SHENZHEN
Tedarik Süresi: :
10~15Days after receving the full payment

2018 otel mini bar tezgah buzdolabı buzdolabı küçük icebox otel kullanımı

Relates üretimi:

 

 

Üretim açıklama:

Model

MB-25

MB-30

MB-40

MB-60

Serin yöntemi:

Emme

Emme

Emme

Emme

Depolama sıcaklığı ()

0-12

0-12

0-12

0-12

Giriş gücü (W)

65

65

65

65

Enerji tüketimi (kwh/24 h)

0.9

0.9

0.9

1.2

Geçerlilik kapasitesi (L)

25

30

40

60

Gerilimi (V)

AC220

AC220

AC220

AC220

Tipi denetleyici

Dijital

Dijital

Dijital

Dijital

Tipi kapı contası

Çıkarılabilir

Çıkarılabilir

Çıkarılabilir

Çıkarılabilir

Net/brüt ağırlık (kg)

16/18

16.5/18.5

18.5/20.5

21/21

Şekil boyutu (W * D * H) mm

400*380*480

400*420*480

400*440*550

485*495*590

Paket boyutu (W * D * H) mm

460*480*545

460*480*545

460*500*610

565*575*625

Üstün özellik:Üstün emilim yeni teknoloji ile yüksek performans,

Amonyak ile soğutma, hareketli parça yok, titreşim yok, gürültüsüz bakım gerektirmeyen çalışma.

Paket

 

Fabrika

 

Ambalaj ve nakliye

 

Ticaret fuarları

 

 

Sss:

1.Örnekler mevcut mu?

Cevap: evet, bizim depoda örnekleri stok var.

2.Müşteriler markaları ile üretilen ürünler olabilir mi?

Cevap: kesinlikle, biz OEM/ODM siparişleri sunuyoruz.

3.Garanti ve gelecekteki hizmet hakkında ne.

Cevap: garanti süremiz bir yıldır, tüm yedek parça dönem boyunca ücretsizdir, eğer gerçekten ise

Ürünlerinizle ilgili yanlış bir şey çözemeyiz, müşteriye göndermesini isteyeceğiz

Kötü kilit geri ve ücretsiz olarak onlara iyi bir tane değiştirin.

4.Kapı kilidinizi ve sisteminizi nasıl kullanacağınızı öğretebilir misiniz?

Cevap: tabii ki, fabrikada kapı kilidi kullanımı ve yönetim sistemi için tam eğitim sunuyoruz.

Ve satış sonrası tutarlı destek sağladık, herhangi bir soru veya sorun serbestçe bizimle irtibata geçebilirsiniz.

5.Kapasiteye ne dersin?

Cevap: buradaki kapasite her ay yaklaşık 30000 adettir.

6.Ödeme sürenizi alabilir miyim?

Cevap: fabrikamızda ödeme süresi: T/T, Paypal, Western union, nakit ve benzeri.

7. Biz koymak minibar çin'de dolap?
Cevap: yapabilirsin, ama minibarın arkasında biraz yer bırakmak daha iyi. Bu aborption tipi ve hava sirkülasyonu için biraz alana ihtiyaç duyar

8. Diğer emilim tipi minibarla karşılaştırıldığında minibarınızın avantajı nedir?
Cevap: soğutma teknolojisi, minibarın büyük kısmı olan ab'den.
9. Mini bar buz yapabilir misin?
Cevap: mini bar buz yapmamalı ve dondan kaçınmak için özel bir tedaviye sahiptir.

10. Minibarınızda bir dolap var mı?

Cevap: evet, üzerinde bir dolap var. Turist grubu geldiğinde mini bar kilitlenebilir.

 

Otel mini bar tezgah buzdolabı/buzdolabı

Otel mini bar tezgah buzdolabı/buzdolabı

Otel mini bar tezgah buzdolabı/buzdolabı

Otel mini bar tezgah buzdolabı/buzdolabı

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.