2018 Yüksek kalite 20L için hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer otel

FOB Referans Fiyat:En Yeni Fiyatı Alın
$90,00 - $150,00 / Adet | 1 Adet / Adet (Min. Sipariş)
Nakliye:
Destek Denizyolu taşımacılığı
rapor Şüpheli Etkinlik
Genel Bakış
Hızlı Detaylar
Menşe Yeri:
Guangdong, China
Marka adı:
Orbita
Tür:
Kompakt
Malzeme:
Paslanmaz Çelik
Özellik:
Emme
Kurulum:
Taşınabilir
Sertifikasyon:
Ce, SASO, UL
Buzdolabı Kapasite:
40L
Dondurucu Kapasitesi:
44L
Güç kaynağı:
Gaz
Defrost türü:
Manuel defrost
Boyutlar (U x G x Y (cm):
517*420*400
Güç (W):
65
Voltaj (V):
220
Durumda:
Yeni
öğe:
hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer için otel
Model Numarası:
MB-60BA
sertifikaları:
CE, FCC, ISO
kullanılabilir alan:
25L, 30L, 40L, 60L.
kapı:
düzlem kapı, yarım-camlı kapı, cam kapı
depolama dahili sıcaklık:
0-12 derece
soğutma tipi:
emme
gerilim:
110 V veya 220 V
garanti:
5 yıl
enerji tüketimi:
0.8 kwh/24 h
Tedarik Gücü
Tedarik Gücü:
15000 Piece/Pieces per Month
Paketleme & Kargo
Paketleme Detayları
1 adet/karton,
20Kgs/karton,
0.12CBM/Karton
Liman
SHENZHEN
Tedarik Süresi: :
10~15 days after receving the full payment

2018 Yüksek kalite 20L için hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer otel
 

 

üretim Açıklaması:

Model

MB-25

MB-30

MB-40

MB-60

serin Yöntemi:

emme

emme

emme

emme

depolama Sıcaklığı (& #8451;)

0-12

0-12

0-12

0-12

giriş Gücü (W)

65

65

65

65

enerji Tüketimi (kwh/24 h)

0.9

0.9

0.9

1.2

geçerlilik Kapasitesi (L)

25

30

40

60

gerilim (V)

AC220

AC220

AC220

AC220

kontrolörün tipi

dijital

dijital

dijital

dijital

tip kapı Contası

çıkarılabilir

çıkarılabilir

çıkarılabilir

çıkarılabilir

Net/Brüt Ağırlık (kg)

16/18

16.5/18.5

18.5/20.5

21/21. 5

şekil Boyut (W * D * H) mm

400*380*480

400*420*480

400*440*550

485*495*590

paket Boyutu (W * D * H) mm

460*480*545

460*480*545

460*500*610

565*575*625

üstün özellik:yüksek performans ile üstün emme yeni teknoloji,

amonyak tarafından soğutma, hiçbir hareketli parça, hiçbir titreşim, gürültüsüz bakım gerektirmeyen çalışma.


paket & Kargo

 

fabrika

 

 

ambalaj ve Nakliye

 

başarılı Referans

 

Fuarlar

 

SSS:

1.mevcut örnekleri vardır?

cevap: Evet, biz örnekleri bizim depoda stok var.

2.müşteriler markalar ile üretilen ürünler Can?

cevap: Kesinlikle, biz teklif OEM/ODM siparişleri.

3.garanti ve gelecekte hizmet hakkında ne.

cevap: Bizim süre garanti bir yıl, Tüm yedek parça ücretsiz döneminde olduğunu, gerçekten ise

ürünleri ile yanlış bir şey biz bunu çözemezseniz, biz göndermek için müşteri soracaktır

kötü geri kilitlemek ve onlara bir iyi bir değişiklik için ücretsiz.

4.nasıl size öğretmek Can kapı kilidi ve sistemi kullanmak için?

cevap: tabii, biz teklif tam eğitim için dışarı kapı kilidi kullanımı ve yönetim sistemi fabrika.

ve biz sağlanan tutarlı destek satış sonrası, herhangi bir soru veya sorun serbestçe bizimle irtibata geçebilirsiniz.

5.nasıl senin hakkında kapasitesi?

cevap: kapasiteli burada her ay için yaklaşık 30000 ADET olduğunu.

6.Ben senin ödeme terimini var olabilir?

cevap: ödemeler vadeli fabrikamızda olduğunu: T/T, Paypal, Western union, nakit ve böylece.

7. biz dolap içinde minibar koymak olabilir?
cevap: sen, ama biraz boşluk bırakmak daha iyidir minibar arkasında. bu aborption tipi ve hava sirkülasyonu için biraz boşluk gerekir

8. senin minibar avantajı diğer emme tipi minibar karşılaştırarak?
cevap: soğutma teknolojisi ab'den minibar önemli parçası olan.
9. Can size minibar buz yapmak?
cevap: Minibar olmamalıdır yapmak değil buz ve frost yanı sıra önlemek için özel tedavi vardır.

10. senin minibar bir soyunma var?

cevap: Evet, bunun üzerine bir soyunma vardır. Minibar turist grup kontrol zaman kilitli olabilir.

 

2018 Yüksek kalite 20L için hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer otel

2018 Yüksek kalite 20L için hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer otel

2018 Yüksek kalite 20L için hiçbir gürültü otel mini buzdolabı buz küçük freeaer otel 

 

Beğeneceğiniz
Tam olarak istediğiniz gibi değil mi? 1 talep, birden çok teklif Teklifleri Şimdi Al >>
Beğeneceğiniz
Bu Ürünler veya Tedarikçiler Sonuçları, dil çeviri aracıyla size kolaylık olması için otomatik olarak çevrilmiştir. Çeviri sonuçları ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız önerilerinizi bekliyoruz.
İngilizce dışında, bu sayfada gösterilen dillerdeki tüm ürün ve tedarikçi bilgileri, dil çeviri aracıyla otomatik olarak çevrilenwww.alibaba.com bilgileridir. Otomatik çevirinin kalitesiyle ilgili sorunuz veya öneriniz varsa lütfen english.trans@service.alibaba.com adresinden bize e-posta gönderin. Çeviri, teknik araçlar vasıtasıyla tamamlanan tamamen otomatik bir işlemdir. Alibaba.com çeviriye müdahale etmemektedir ve çeviri ve ürün listelerin içeriği hakkında bilgisi veya kontrolü yoktur. Alibaba.com ve bağlı kuruluşları, otomatik olarak çevrilmiş herhangi bir bilgi nedeniyle herhangi bir şekilde ortaya çıkan veya bu bilgilere dayanan ya da dil çeviri aracının herhangi bir teknik hatasından kaynaklanan herhangi bir kayıp için açık veya zımni herhangi bir garanti ve yükümlülüğü açıkça reddeder.